1 Mayıs Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

1 Mayıs Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Bugün oynanan dokunulmazlık oyununda hangi takımın kazanacağı oldukça merak konusu oldu. Peki bugünkü dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Ekranların en çok izlenen yarışması Survivor All Star’da bu hafta da hız kesmeden dokunulmazlık oyunları oynanmaya devam ediyor. Sona doğru yaklaştıkça her dokunulmazlık oyunu daha da önemli bir hale gelmeye başladı. Geçtiğimiz iki gün boyunca oynanan dokunulmazlık oyunları büyük bir heyecan ile izlenmişti. İlk oynanan dokunulmazlık oyunundan itibaren her iki takım için de nefesler tutuldu. Oynanacak olan dört oyunun sonucuna göre eleme adayı olan kişiler belirlenerek buna göre adaya veda eden isim belirlenmektedir.

Survivor Eleme Adayı Kim Oldu?

İlk oynanan dokunulmazlık oyununda verilen büyük mücadelede kıyasıya bir rekabet vardı. İki etap şeklinde oynanan dokunulmazlık oyununda ilk önce iki takımın da kadın oyuncuları oynadı. Oyunun sonucunda gönüllüler takımı kazandı. İkinci etapta oynanan oyunda ise iki takımın da erkekleri mücadele etti. Bu defa kazanan taraf ünlüler olunca final oyunu iki takımın da kaderini belirledi. Üçüncü oyunda 3 puana ulaşan takımın kazandığı final oyununda ünlülerin kazanması ile ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanmış oldu. Yokluk adasına giden isim ise gönüllüler takımından Evrim oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununda, zorlu geçen mücadele sonrasında iki takım da tüm güçleri ile performanslarını sergilediler. Bu oyunda da hem kadınlarda hem de erkeklerde gönüllüler takımın galip gelmesi sonucunda gönüllüler takımı dokunulmazlığın sahibi oldu. Bunun yanı sıra iletişim ödülü de kazanan gönüllüler takımı arkadaşlarından gelen görüntülü mesajları izleme avantajına sahip oldular. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımından ise en fazla ismi çıkan Barış, yokluk adasına giden diğer isim oldu. Kendi kaderlerini ve takımlarının kaderlerini belirlemek için mücadele eden iki takım da son iki dokunulmazlık için tüm güçleri ile yarışmaya devam etti. Peki bugünkü dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

1 Mayıs Dokunulmazlığı Kazanan Takım

Bugün oynanan oyunda ayak bilekleri bağlı bir şekilde yarışan iki takımın yarışmacıları için zorlu bir parkur hazırlandı. Oldukça kıyasıya geçen mücadelede bir yandan gerilim üst seviyelere taşınırken diğer taraftan da dokunulmazlık için çaba sarf ettiler. Bugünkü oynanan dokunulmazlık oyununda üçüncü dokunulmazlık oyununu için toplamda 3 oyun oynandı. İlk oyunu Ünlülerin kazanmasının ardından ikinci oyunu Gönüllüler kazanınca, uzatmalar oynandı. üçüncü oyunda Atakan'ın aldığı sayı ile üçüncü dokunulmazlık Gönüllülerin oldu.