1 Kadın 1 Erkek dizisinin yeni fragmanının nedeni belli oldu! Demet Evgar açıkladı, izleyiciler hayal kırıklığı yaşadı!

1 Kadın 1 Erkek dizisinin yeni fragmanının nedeni belli oldu! Demet Evgar açıkladı, izleyiciler hayal kırıklığı yaşadı!

Seneler önce yayınlanan ve tam 7 yıl boyunca yayında kalan durum komedisi 1 Kadın 1 Erkek dizisi, yeni fragmanı ile gündeme geldi. Oyuncu Demet Evgar fragmanın niçin çekildiğini açıkladı.

İlk olarak 2008 tarihinde yayınlanan ve kısa süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından seyredilmeye başlanan durum komedisi 1 Kadın 1 Erkek dizisi, Demet Evgar ve Emre Karayel’in eşsiz oyunculukları ile uzun yıllar gündemde kaldı. O dönemin şartlarına göre bazı kesimler tarafından oldukça eleştirilen ancak sıklık ile övgülere konu olan 1 Kadın 1 Erkek dizisi Star TV, FOX TV ve Türk Max kanallarında yayınlanarak zaman içerisinde popülerliğini arttırdı.

Zeynep ile Ozan’ın ikili ilişkisini bir durum komedisi olarak izleyicinin karşısına çıkaran sonrasında ise 1 Kadın 1 Erkek 2 Çocuk formatı ile bambaşka bir boyuta evrilen efsane dizi, son olarak 2015 yılında izleyicinin karşısına çıkmıştı. Senelerdir tekrar bölümleri ile en çok seyredilen diziler arasında yer almayı başaran ve hem Demet Evgar’a hem de Emre Karayel’e “bir daha çekin” baskıları yapılan 1 Kadın 1 Erkek dizisi, geçtiğimiz günlerde ikili tarafından yayınlanan bir video ile tekrar gündeme geldi.

Tam 7 yıllık aranın ardından yayınlanan yeni video, dizinin yeniden çekileceğini düşündürerek izleyicileri heyecanlandırırken gerçek çok kısa süre sonra ortaya çıktı. Demet Evgar’ın yaptığı açıklama ile milyonlarca izleyici hayal kırıklığı yaşadı.

YENİ FRAGMAN SANILMIŞTI!

1-kadin-1-erkek-dizisinin-yeni-fragmaninin-nedeni-belli-oldu-demet-evgar-acikladi-izleyiciler-2.jpg

Geçtiğimiz günlerde resmi Instagram sayfalarından yeni bir video paylaşan Emre Karayel ile Demet Evgar, milyonları heyecanlandırdı. 1 Kadın 1 Erkek dizisinin yeni sezonu için çekildiği düşünülen fragman, dizinin Netflix platformunda ekrana geleceği iddialarının ortaya atılmasına sebep oldu.

DEMET EVGAR AÇIKLADI!

Milyonlarca kişi 1 Kadın 1 Erkek dizisinin yeni sezonunu iple çekerken Demet Evgar’dan yeni bir açıklama geldi. Resmi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yayınlayan Evgar, çekilen videonun iyi niyet elçisi olduğu UnWomenTurkey için yayınlandığını ve amacın kadına yönelik şiddete tepki göstermek olduğunu ifade etti.