1 Aralık Perşembe MasterChef Türkiye! Takım oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayı kim oldu?

1 Aralık Perşembe MasterChef Türkiye! Takım oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayı kim oldu?

Dün akşam dış çekim oyunu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye’de yine heyecanlı anlar yaşandı. Gecenin sonunda oynanan eleme oyunu ile birlikte ikinci eleme adayı belli oldu.

2018 yılından bu yana Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Tv8 kanalı aracılığı ile izleyicinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışması, bu sene 1 Temmuz tarihinde 5’inci sezonuna başladı. Adım adım sona doğru yaklaşan fenomen yarışma programı bu sezonunda da reyting rekorlarını alt üst etmeye devam ederken dün akşam haftanın dış çekim oyunu ile ekranlara geldi.

Her hafta bir dış çekim oyunu oynayan MasterChef Türkiye yarışmacıları, dün akşam Makedonya’nın Üsküp kentinde bir araya geldi. Konuklara Rumeli Türk Mutfağı Kültürü başlığı altında sıralanan bazı yemekleri hazırlayan yarışmacılar, tüm hünerlerini sergiledi. Gecenin sonunda dış çekim oyununun kazananı belli olurken kaybeden takımın yarışmacıları kendi aralarında bir dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlık oyununun sonunda haftanın ikinci eleme adayı belli oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE RUMELİ RÜZGARI!

1-aralik-persembe-masterchef-turkiye-takim-oyununu-hangi-takim-kazandi-eleme-adayi-kim-oldu.jpg

Dün akşam yeni bölümü ile izleyicinin karşısına çıkan fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, izleyicilerini yine ekranlarının başlarına kilitledi. Dış çekim oyunu kapsamında Makedonya’nın Üsküp kentine giden MasterChef ekibi, bölgeyi de tanıttı.

Yarışmanın başında takımlardan Rumeli Türk Mutfağı Kültürü adı altında sıralanan bazı yemeklerin listesini veren jüri üyeleri, sürenin sonunda konuklara servis yapılmasını istedi. Ayaz’ın kaptanlığında olan mavi takım yarışmacıları ile Gamze’nin kaptanlığında olan kırmızı takım yarışmacıları, bütün hünerlerini sergiledi.

KAZANAN TAKIM BELLİ OLDU!

1-aralik-persembe-masterchef-turkiye-takim-oyununu-hangi-takim-kazandi-eleme-adayi-kim-oldu-2.jpg

Yaptıkları yemekleri konuklara tattıran takım yarışmacıları, tadımdan sonra Üsküp’ü gezmek üzere ayrılırken konuklar da kapalı zarf usulü ile yemekleri değerlendirdi. Zarfları stüdyoda tek tek açan jüri üyeleri, yarışmanın kazanan takımını mavi takım olarak açıkladı.

Dış çekim oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları, kendi aralarında bir dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlık oyununun kazananı Kıvanç olurken yapılan eleme sonucunda takım arkadaşlarına nazaran daha başarısız bir tabak ortaya koyan isim Tolga oldu. Böylelikle Tolga yeni haftanın ikinci eleme adayı olmuş oldu.