Zafer Algöz'e Nejat İşler'den Yanıt! İşler Basına Da Yüklendi!

Zafer Algöz'e Nejat İşler'den Yanıt! İşler Basına Da Yüklendi!

Nejat İşler, geçtiğimiz günlerde Zafer Algöz'ün Gibi dizisi ile ilgili sosyal medya paylaşımları gündem olmuştu. Oyuncu Nejat İşler, Zafer Algöz'e gönderme yaptı. Ardından basın mensuplarını da kastettiği bir paylaşım yaptı. Detaylar gursesgazetesi.com'da

Cem Yılmaz'ın Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisi pek çok kişiden olumlu ve olumsuz eleştiriler almıştı. Dizi ile ilgili eleştiriler oyunculara sosyal medya üzerinden iletildi. Bir kullanıcı ise sosyal medya aracılığı ile Zafer Algöz'e Erşan Kuneri dizisini çok beğendiğini ancak dizinin Gibi dizisi ile benzerlik gösterdiğini belirtti. Bunun üstüne dizinin başrollerinden olan oyuncu Zafer Algöz, resmi Twitter hesabından yorumu yapan kullanıcıya "Gibinin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek,4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" ifadeleri ile cevap vermesi gündem olmuştu. Oyuncu Zafer Algöz'e bu yorumunun ardından bir kullanıcı "Zafer Abi bu işin uzmanı sensin ama seyirci olarak söylüyorum Gibi başka bir şey. Keşke sen ve Cem Abi Gibi'de bir bölüm de olsa oynasanız. Off ne güzel olurdu Feyyaz Yiğit komedisinde sizi görmek." ifadeleri ile yanıt vermişti. Zafe Algöz'ün bu yoruma cevaben "Feyyaz Yiğit Komedisi Mi" şeklinde bir yanıt vermesi ve yanıtında dört tane gülen emoji kullanması dikkat çekmiş ve Gibi hayranları tarafından Algöz sert yorumlar ile karşı karşıya kalmıştı.

Nejat İşler'den Zafer Algöz'e Yanıt!

Zafer Algöz'ün yaptığı paylaşımlarla ilgili eleştiriler devam ederken bugün ünlü oyuncu Nejat İşler'in Zafer Algöz'e ithafen yaptığı göndermeli paylaşım sosyal medya gündemine oturdu. Pek çok vatandaş gerek sosyal medyada gerekse arama motorlarında Nejat İşler'in paylaşımına ilişkin aramalar yaptı. Ünlü oyuncu Nejat İşler, paylaşımında "Buna benzer bir kafa, yıllar evvel Antalya Film Festivali sonuçlarını beğenmeyince; 'Biz şu kadara film yaptık, üç kuruşa film yapanlarla aynı kategoride değerlendirildik' diye eziklenmişti. Aslolan hikayedir. Bunu en iyi bilenler hikaye anlatıcılarıdır." ifadelerini kullandı. İşler'in bu paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü. Zafer Algöz'ü haklı bulanlar ve Gibi dizisini sevenler tatlı sert bir tartışma içine girdi.

Ancak Nejat İşler'in bu paylaşımının hemen ardından yaptığı paylaşım basın mensuplarının dikkatini çekti. İşler, "Arkadaşımla konuşur gibi yazmışım yine. Burada paylaşılanların, sağda solda çok önemliymiş gibi dolanabileceğini hep unutuyorum. Neyse, üreten herkese selam olsun. Seyircinin kararı esastır." ifadeleri ile yaptığı paylaşımın ardından basın mensupları tarafınca eleştiriler aldı.