Yonca Türkman kimdir? Yonca Türkman neden öldü?

Yonca Türkman kimdir? Yonca Türkman neden öldü?

Bugün gelen acı haber tüm oyuncu camiasını derinden sarstı. Oyuncu Yonca Türkman 15. kattan düşerek hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Bugün gelen acı bir haber ile Yonca Türkman'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Oyuncu Yonca Türkman'ın hayatını kaybetmesi üzerine oyuncu camiası kahroldu. Bu haberin ardından Yonca Türkman'ın neden öldüğü konusunda merak edilenler de artmaya başladı. Bazı yerlerde geçen 'şüpheli ölüm' iddiası ise gündem oldu. Peki Yonca Türkman neden öldü?

YONCA TÜRKMAN NEDEN ÖLDÜ?

15. katta bulunan evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden Yonca Türkman'ın bu ölümü şüpheli ölüm olarak adlandırıldı. Neden düştüğüne dair merak edilenler artmaya devam ederken, evde başka birinin olup olmadığı da oldukça merak edildi.

Konunun detaylarına ilişkin henüz net bir bilgi yokken, evde yalnız olduğu konusunda bilgiler de yayılmaya başladı. Yonca Türkman'ın neden düştüğü konusunda ise polisler inceleme yapmaya başladı. Soruşturma devam ederken, Türkman'ın düşme sebebi olarak intihar da gündeme gelmeye başladı. Yetkililerden henüz bir açıklama gelmezken, soruşturma devam ediyor.

Peki bugün yaşamını yitiren Yonca Türkman kimdir?

YONCA TÜRKMAN KİMDİR?

Kısa bir süre önce oyunculuk yapmaya başladığı öğrenilen Yonca Türkman hakkında detaylı bir bilgi bulunamasa da asıl mesleğinin tekstil mühendisliği olduğu bilgisine ulaşıldı. 45 yaşındaki güzel oyuncu İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği'ni bitirmesinin ardından bu alanda uzun seneler çalışarak, işine ara vermek istedi.

Bu arayı da daha çok sevdiği alanlara yönelerek değerlendiren Yonca Türkman, üç yıl önce tiyatro ve müzik ile ilgilenmeye başladı. Bu süreçte çok bilinen dizilerde rol alarak bunun yanı sıra reklamların da vazgeçilmez ismi haline gelmişti. Adını duyuran güzel oyuncu ise bugün şüpheli bir şekilde kendi evinin 15. katından düşerek hayatını kaybetti.

Şimdi sevdikleri ve yakınları oyuncu Yonca Türkman'ın bu gizemli ölümünün aydınlatılmasını bekliyor.