Yıldız Tilbe Ekmeğin Üstüne Basan Dünyaca Ünlü Giyim Markasına Öyle Bir Şey Söyledi ki; Resmen Alev Püskürdü!

Yıldız Tilbe Ekmeğin Üstüne Basan Dünyaca Ünlü Giyim Markasına Öyle Bir Şey Söyledi ki; Resmen Alev Püskürdü!

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe gündemden düşmek bilmiyor. Sosyal medya hesabını oldukça sık kullanan ve gündem hakkında yorumlarını takipçileriyle paylaşan Yıldız Tilbe şimdi de Zara'nın yeni reklamıyla ilgili yorumda bulundu. Bakın neler söyledi...

Şarkılarıyla geçmişten günümüze halkın gözünde her zaman değerli olan Yıldız Tilbe son zamanların en çok konuşulan isimlerinden birisi haline geldi. Daha önceleri sadece sesi ve şarkılarıyla konuşulan Yıldız Tilbe şimdilerde gündeme dair eleştirileriyle de sık sık konuşulan isim oldu.

Dünyaca ünlü giyim markası Zara'nın yeni reklamı bugün gündemde en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Zara'dan giyindiğini ama artık giyinmeyeceğini dile getiren Yıldız Tilbe açıklamasıyla gündem oldu.

''Allah Eksikliğini Göstermesin''

Yediden yetmişe şarkılarıyla herkesin dilinde olan Yıldız Tilbe Twitter hesabını sık kullanan isimler arasında yer alıyor. Twitter hesabından yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen Yıldız Tilbe son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında.

Son olarak hayvanlarla ilgili yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren Yıldız Tilbe bu konuyla ilgili olarak mahkemeye kadar gitmiş ve açıklamasının yanlış anlaşıldığını ve hayvanları oldukça sevdiğini belirtmişti. Sokak köpeklerinin son dönemlerde insanlara saldırması nedeniyle hayatını kaybeden kişiler için açıklama yapan Yıldız Tilbe sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Ünlü sanatçı şimdi de ekmeğin üstüne ayakkabı koyarak reklam afişi yapan dünyaca ünlü giyim markası Zara hakkında konuştu. Reklamın oldukça yanlış olduğunu ve artık Zara'dan giyinmeyeceğini belirten Yıldız Tilbe'nin o paylaşımı pek çok kişi tarafından beğenildi.

Yıldız Tilbe'den Zara Açıklaması!

Yeni sezon reklamını yayınlayan ve gündemde oldukça konuşulmaya başlanan giyim markası Zara ürettiği ayakkabı modelni ekmeğin üstüne koymuş ve bu şekilde yaptığı reklam afişi ile çok eleştirilmişti. Pek çok kişi tarafından beğenilmeyen ve yanlış görünen reklam afişine bir tepki de sanatçı Yıldız Tilbe'den geldi.

Sosyal medyadan gündemle ilgili fikir ve görüşlerini sık sık paylaşan Yıldız Tilbe'nin Zara hakkında yaptığı yorum oldukça beğenildi. Yıldız Tilbe ''Allah eksikliğini göstermesin. Ben patatesi, pilavı, makarnayı bile ekmekle yerim. Zara'dan hiçbir şey almam artık'' dedi. Tepkisini bu şekilde dile getiren Yıldız Tilbe'nin o cümleleri pek çok beğeni ve yorum aldı.