Yeni Evlenen Çiçeği Burnunda Hadise Boşanıyor mu? ''Çok Aşıktı ama Olmadı'' Dedi!

Yeni Evlenen Çiçeği Burnunda Hadise Boşanıyor mu? ''Çok Aşıktı ama Olmadı'' Dedi!

Son zamanların en çok konuşulan başarılı şarkıcı Hadise Mehmet Dinçerler ile yaptığı evlilikle konuşulmaya devam ederken boşanma iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Hadise boşanıyor mu? İşte detaylar...

Şarkılarıyla, sahne kıyafetleriyle ve konserleriyle sık sık gündeme gelen Hadise son zamanlarda magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Hakkında çıkan haberlerle sık sık gündeme düşen Hadise bu defa da evliliğini bitireceği iddiaları ile gündeme geldi. Ünlü şarkıcı Hadise boşanıyor mu? Mehmet Dinçerler ve Hadise boşanıyor mu?

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'la yaşadığı olaylar ve ortaya atılan iddialar ile sık sık gündeme gelen Hadise son olarak O Ses Türkiye'de yer almamış ve Twitter'da çok konuşulmuştu. Hadise'nin olmamasından kaynaklı bu sene O Ses Türkiye reytinglerinin düşük olması da çok konuşulan konular arasında yer almıştı.

Yeni Evlenen Hadise Boşanıyor mu?

hadise-mehmet-dincerler-bosaniyor-mu.jpg

Geçtiğimiz senelerde Ebru Gündeş ve eski eşi Reza Zarrab'la gündeme gelen Hadise Reza Zarrab'la ilişki yaşadığı konularıyla gündemde yerini almıştı. Bu iddialar karşısında oldukça konuşulan Hadise ve Ebru Gündeş birbirlerini takipten çıkmış hatta ikili sosyal medya hesaplarından birbirleri ile olan fotoğraflarını da kaldırmıştı.

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab olayları ile anılan Hadise o dönem oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlamış fakat ikilinin ilişkisi bitmişti. İkinci kere ilişkilerine şans veren Kaan Yıldırım ve Hadise sonrasında yeniden ayrılık haberleri ile gündeme gelmiş ve ikili bu defa yollarını tamamen ayırma kararı almıştı.

Mehmet Dinçerler ve Hadise Boşanıyor mu?

Kaan Yıldırım ile yollarını ayıran Hadise kısa süre sonra Gloria kafe zincirlerinin sahibi olan Mehmet Dinçerler ile tanışmış ve ikili hızlı bir şekilde evliliğe adım atmıştı. Evlilik teklifi yüzüğü ile de oldukça konuşulan ve yüzük nedeniyle dava olduğu öne sürülen Mehmet Dinçerler ve Hadise sessiz sakin bir düğün ile dünya evine girmişti.

Konserlerinde uzun zaman sonra evliliği ile ilgili açıklama yapan ve ''evlendikten sonra bu şarkıyı ilk defa söyleyeceğim çünkü eşim bana kraliçeler gibi bakıyor'' şeklinde konuşan Hadise eşi Mehmet Dinçerler ile mutluluğunun altını bir kere daha çizmişti. İkili hakkında hiç beklenmedik bir olay yaşandı. Kavga ettikleri ve ani kararla aldıkları evliliği bitirme kararı aldıkları iddia edilen Mehmet Dinçerler ve Hadise bu konu hakkında henüz bir açıklama yapmazken iddiaların doğru olup olmadığı belli değil.