Yemekteyiz Hande Kim? Yemekteyiz Hande Gün Instagram

Yemekteyiz Hande Kim? Yemekteyiz Hande Gün Instagram

Ekranların sevilen yarışma programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yarışmacıları program sonrasında merak konusu oluyor. Bu hafta yarışan Hande Gün ise çok kez aratıldı. Peki; Yemekteyiz Hande kimdir? Hande Gün Instagram hesabı gursesgazetesi'nde...

Ekranların sevilen yemek yarışma programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in puan durumu, menüleri kadar yarışmaya katılan yarışmacılar da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bu hafta yarışmaya katılan ve 15 bin TL için mutfaktaki yeteneklerini dün, 19 Mayıs 2022 tarihinde gösterdi. Hande Gün'ün mutfaktaki performansı yani yemekleri yarışmacılardan ve Zuhal Topal'dan ortalama puanlar aldı ve Hande Gün yarışmada 34 puan topladı. Yarışmada bu haftanın en yüksek puan alan iki yarışmacısından biri olan Hande Gün ise vatandaşlar tarafından merak edilerek arama motorlarında ve sosyal medya platformlarında aratılmaya başlandı. Peki; Yemekteyiz Hande kim? Yemekteyiz Hande Gün Instagram adresi ne? Detaylar gursesgazetesi.com'da...

whatsapp-image-2022-05-20-at-18-48-59.jpeg

Yemekteyiz Hande Gün Kim?

23 Temmuz 1990 tarihinde dünyaya gelen Hande Gün üniversite eğitimine BESYO bölümünde başladı. Ancak Hande Gün BESYO bölümünden ayrılıp üniversite eğitim hayatını Sakarya Üniversitesi'nde Ticaret bölümünde tamamladı. Samsun'da dünyaya gelen Hande Gün'ün ailesi uzun zamandır Gebze'de yaşıyor. Annesi Gebze'li olan Hande Gün, kendisini Gebze'li olarak tanıtıyor. Spor yapan Hande Gün; sokak kedilerine yaptığı paylaşımları da programda dile getirdi. Hande Gün, sokakta bulduğu kedilerle ilgileniyor, tedavilerini üstleniyor.

whatsapp-image-2022-05-20-at-18-49-02.jpeg

Programda yarışmacı olan Hande Gün'ün Instagram hesabı da özellikle programın sevenleri için merak konusu oldu. Peki; Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün Instagram Hesabı Nedir?

Yemekteyiz Hande Gün Instagram Hesabı

Programın yayınlanması ile birlikte Hande Gün'ün Instagram hesabı merak konusu oldu ve pek çok vatandaş gerek arama motorlarında gerekse sosyal medya platformlarında Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Hande Gün'ün Instagram hesabı araştırıldı. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ile takipçilerini etkileyen Hande Gün'ün Instagram takipçileri yarışmanın ardından yükselmeye başladı. Ancak hala daha pek çok vatandaş Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in güzel yarışmacısı Hande Gün'ün hangi Instagram adresinden paylaşım yaptığını bilmiyor.

zuhal-topal-la-yemekteyiz-hande-kimdir-hande-gun-kac-yasinda-nereli-ve-instagram-hesabi-h79968-2031d-1.jpg

Güzel yarışmacının Instagram adresi @hguunnn olarak bulunuyor. Hande Gün'ün takipçi ve beğeni sayısı sevilen TV yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 19 Mayıs akşamı yayınlanan bölümünden sonra artmaya başladı. Kendisi ise Instagram hesabından, kendi fotoğraflarının yanı sıra diyet tarifler ve bakımını üstlendiği kedilerin sevimli fotoğraf ve videolarını paylaşıyor.