Yasmin Erbil bikinisini giydi görenler aşka geldi! Yasmin Erbil'in sere serpe fotoğrafları

Yasmin Erbil bikinisini giydi görenler aşka geldi! Yasmin Erbil'in sere serpe fotoğrafları

Ünlü güzel Yasmin Erbil bir süre önce gittiği tatilden yeni bir fotoğraf paylaştı. Fotoğraf ise görenleri mest etti. Ünlü güzelin cesur pozları sosyal medyada olay oldu. Satır başları gursesgazetesi.com'da...

Ünlü oyuncu ve şovmen Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil, güzelliği ile çok kişinin beğenisini topluyor. sosyal medya hesaplarından yaptığı cesur pozları ile dikkatleri üstüne çeken ve çok sayıda kişinin beğenisini toplayan Yasmin Erbil yeni fotoğrafıyla da dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Mehmet Ali Erbil'in kızı olan ünlü güzelin son olarak yaptığı paylaşım ise görenleri mest etti.

yasmin-erbil-bikini-gursesgzt.jpg

Yorumlardan Kaçamadı

Yasmin Erbil resmi ve mavi tikli Instagram hesabından paylaşım ile görenleri şaşkına çevirdi. 26 yaşındaki ünlü güzel oyuncunun yaptığı paylaşımda yorumları kısıtlaması ise dikkat çekti. Yasmin Erbil, yorumları kapatsa da kaçamadı. Pek çok Instagram magazin ve güzellik paylaşım sayfası Yasmin Erbil'in fotoğrafını paylaştı ve takipçisi olmayanların da beğenisine sundu. Instagram magazin hesaplarının paylaşımına çok sayıda kullanıcı yorum yaptı.

Yasmin Erbil'den Bikini Şov

Ünlü ve güzel oyuncu Yasmin Erbil'in yaptığı paylaşımlar sosyal medya magazin gündemine bomba gibi düştü. Erbil'in timsah derisi desenli bikinisi vücut hatlarını ön plana çıkardı, Erbil'i görenlerin yorumları dikkat çekti. Bir magazin sayfasının fotoğrafı paylaştığında gelen "Sığamamışsın Yasmin" yorumu ise dikkat çekti ve çokça kişi tarafından beğenildi.

Paylaşımın ardından çok sayıda kişi ünlü güzel Yasmin Erbil'in boyunu, yaşını, kilosunu ve hakkında daha fazla detayı araştırmaya başladı. Peki; Yasmin Erbil boyu, bacak boyu, kilosu nedir? Detaylar haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

YASMİN ERBİL YAŞI

1995 doğumlu olan Yasmin Erbil, 27 yaşında

YASMİN ERBİL BOYU

Ünlü modelin boyunun 1 metre 70 santim olduğu biliniyor

YASMİN ERBİL KİLOSU

Güzel oyuncunun kilosu 58 kg

YASMİN ERBİL BACAK BOYU

Mehmet Ali Erbil'in kızının bacak boyu net bir şekilde bilinmiyor. Ancak ünlü güzel Yasmin Erbil'in bacak boyunun 90 santim ile 1 metre arasında olduğu tahmin ediliyor.

YASMİN ERBİL OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

Yasmin Erbil sevilen dizi Yasak Elma'da rol almıştır.

YASMİN ERBİL INSTAGRAM HESABI

Yasmin Erbil'in güzel pozlarını paylaştığı Instagram hesabı @yasminerbil kullanıcı adı ile bulunabiliyor. 300 binin üstünde takipçisi bulunan Erbil'in 1.500'ün üzerinde paylaşımı bulunuyor.