Yasak Elma'da Ender ve Yıldız'ın tarzını benimseyenler için: Yasak Elma 144.bölüm dizi kıyafetleri

Yasak Elma'da Ender ve Yıldız'ın tarzını benimseyenler için: Yasak Elma 144.bölüm dizi kıyafetleri

Fox Tv ekranlarında uzun süredir devam eden diziler arasında yer alan Yasak Elma dizisinde giyilen kıyafetler oldukça beğeniliyor. Yasak Elma'da Ender ve Yıldız'ın tarzını benimseyenler için: Yasak Elma 144.bölüm dizi kıyafetleri

Fox Tv ekranlarında uzun süredir devam eden diziler arasında yer alan Yasak Elma dizisinde giyilen kıyafetler oldukça beğeniliyor. Yaklaşık 4 - 5 yıl önce ilk bölümleri ile Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Yasak Elma dizisi kısa süre içerisinde milyonlarca izleyici ve hayran kitlesine sahip oldu. İzleyicilerin diziyi çok benimsemesi sonrasında ise dizi ile özdeşleşen karakterlerin giydikleri kıyafetler kadınlar tarafından sık bir şekilde araştırılıyor.

Yasak Elma dizisi yeni bölümü 144.bölüm ile 30 Mayıs Pazartesi günü ekranlara geldi. Dizide izleyiciler oyuncuların giydikleri kıyafetleri sıkı bir şekilde araştırırken dizi kıyafetleri ve markaları Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor. İşte Yasak Elma dizisinde yeni bölümde giyilen kıyafetler ve daha fazlası haberde..

YASAK ELMA DİZİ KIYAFETLERİ VE MARKALARI

Yasak Elma dizisinde Ender'in giydiği kıyafetler çok konuşuluyor. İşte kıyafet ve markaları..

ekran-resmi-2022-05-30-19-50-54.png

Ender'in Yasak Elma dizisinde giydiği elbise markası Alfa Beta ve fiyatı ise 4895 Türk Lirası'dır.

ekran-resmi-2022-05-30-19-52-32.png

Yıldız'ın Yasak Elma dizisinde giydiği elbise markası Ns Sposa ve fiyatı ise 2990 Türk Lirası'dır.

ekran-resmi-2022-05-30-19-53-37.png

Yasak Elma dizisinde Kumru'nun giydiği gelinlik markası Sima Couture. İzleyiciler tarafından bu gelinlik kıyafeti çok beğenildi.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ekin ve Çağatay'ın Doğan için yaptığı plan suya düşünce, başka yollar aramaya başlarlar. Yıldız ve Ender, Handan'dan tamamen kurtulmak için plan yaparlarken, Handan'ın onlar için hazırladığı başka sürprizleri vardır.

YASAK ELMA 144.BÖLÜM ÖZETİ

Ender ve Yıldız'ın Handan'dan kurtulmak için yaptıkları planın işe yaradığını düşünürlerken, Handan kendi planını çoktan devreye sokmuştur. Doğan da, Çağatay'ı Yıldız'ın hayatından tamamen çıkarmak ister.

YASAK ELMA DİZİ KONUSU

Yasak Elma dizisinde sosyetik kadınların erkekler arasında ki güç birliği ve entrika dolu anları yaşanmaktadır. Birbirleri ile düşman olan yüksek mevkide ki insanların arasında ki çekişme ve entrikalar dizide uzun süre devam etti.

Ana karakterler dizide çok sevilirken birkaç eksik ile kaldığı yerden dizi devam ediyor.