Yasak Elma'da Başlayan O Aşk Bitti! Ayrılık Mevsimi Onları da Vurdu! Birbirlerini Resmen Sildiler!

Yasak Elma'da Başlayan O Aşk Bitti! Ayrılık Mevsimi Onları da Vurdu! Birbirlerini Resmen Sildiler!

FOX TV'nin en sevilen dizisi Yasak Elma'nın sevilen çifti ayrılık kararı aldı. Evlenmeleri beklenen ikili şok ayrılık ile tüm sevenlerini üzdü. İşte detaylar...

Bir dönem Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade ve yine aynı dizide tanıştığı aşkı oyuncu Gökhan Alkan ayrılık haberleri ile gündeme geldi. İkilinin dizi setinde başlayan aşkı devam etmiş ve hayranları tarafından da oldukça sevilmişti.

TV ekranlarının en çok sevilen ve izlenen dizisi Yasak Elma'da rol alan Nesrin Cavadzade bir döneme oyunculuğu ile damga vurmuş sonrasında diziden ayrılma kararı almıştı. Yasak Elma dizisinden ayrılan güzel oyuncu oyunculuk kariyerine Üç Kuruş dizisi ile devam etti.

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan Arasında Soğuk Rüzgarlar!

Uraz Kaygılaroğlu ile Üç Kuruş dizisinde başrol oynayan Nesrin Cavadzade gündeme ayrılık haberi ile geldi. Doğal güzelliği ile adından sık sık söz ettiren ve Gökhan Alkan ile olan ilişkisiyle oldukça beğenilen Nesrin Cavadzade ayrılık haberi ile gündeme geldi.

Birlikte Paris'e giden ve oldukça beğenilen fotoğrafları olan Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan evlilik kararı almıştı. Evlilik kararlarının ardından şimdi de ayrılık haberi ile gündeme gelen ikili sevenlerini oldukça üzdü.

İkili Sevenlerini Üzdü!

Henüz sosyal medya hesaplarından ayrılık iddiaları ile ilgili açıklama yapmayan ikili birbirlerini takipten çıkararak fotoğraflarını da sildiler. Sokakta yürürken görüntülenen ve geçtiğimiz günlerde ilişkisinin oldukça yolunda olduğunu söyleyen Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan ikilisi sevenlerinin kafasını karıştırdı.

Ayrılık haberi ile gündeme gelen ikiliden Gökhan Alkan uzun süredir bir TV projesi ile ekrana gelmezken son olarak sevgilisi Nesrin Cavadzade ile Yasak Elma dizisinde rol almıştı. Yasak Elma dizisi sonrası Üç Kuruş dizisinde yer alan Nesrin Cavadzade ise geçtiğimiz günlerde soldukça sevilen Üç Kuruş dizisinden ayrıldı.

Şimdilerde sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bırakan ve yine birbirleri ile olan fotoğraflarını silen ikiliden ayrılık açıklaması gelmedi.