Yasak Elma şimdi ne yapacak? Eda Ece kovuluyor! Ekip arkadaşlarının büyük üzüntüsü..

Yasak Elma şimdi ne yapacak? Eda Ece kovuluyor! Ekip arkadaşlarının büyük üzüntüsü..

Uzun sezonlardır ekranda olan Yasak Elma dizisinde şok karar! Eda Ece'nin diziden kovulduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Milyonlarca seveni bulunan Eda Ece'nin ekip arkadaşları adeta yıkıldı. İşte detaylar...

Yasak Elma dizisi ilk yayınlandığı tarihten itibaren milyonlarca izleyiciye ulaştı. Dizinin sürükleyici ve entrika dolu konusunun yanı sıra oyuncuları da oldukça beğeni topladı. Dizide geçen replikler sosyal medyada gündem olurken, dizi günden güne daha fazla sevilmeye başlandı. Dizide her sezon oyuncularda büyük değişiklik yaşanırken Şevval Şam ve Eda Ece gibi isimler dizinin kemik kadrosunu oluşturdu. Pek çok ünlü oyuncu diziden dönem dönem ayrılırken, özellikle iki ünlü isim dizideki yerlerini korumayı başardı.

Dizinin ilk sezonunda eşinden ayrılmak isteyen fakat yapamayan Şevval Sam'ın canlandırdığı Ender karakteri mükemmel bir plan yaparken bir garson kızı eşi ile arasına girmesi için para karşılığında tuttu. Bu garson kızı ise Eda Ece canlandırdı. Eda Ece'nin canlandırdığı Yıldız karakteri hedefine ulaşırken hiç beklenmedik bir olay yaşandı. Yıldız, Ender karakterini eşine aşık oldu ve bir anda evlendi. Garson olmak istemeyen ve bu hayattan kurtulmak isteyen Yıldız'a adeta yeni bir kapı açıldı.

Evliliğin ardından Yıldız artık güçlü bir karakter haline geldi. Pek çok kişi ile sorunlar yaşayan Yıldız, artık güçlü bir kadın karakterine hayat verdi. Kendi de zaman içinde entrikaların başında gelen isim haline geldi. Durum bu şekilde olunca da Yıldız karakterine duyulan hayranlık da artmaya başladı. Hem entrika dolu karakteri hem de komik anları sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada en çok konuşulan paylaşılan repliklerin arasında Yıldız karakterinin replikleri yer aldı.

EDA ECE KOVULDU MU?

Bugünkü iddialardan sonra ise Yıldız karakterinin son bulacağı konuşulmaya başladı. Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece'nin kovulduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, başta Şevval Sam olmak üzere tüm ekip arkadaşlarının adeta yıkıldığı öğrenildi.

YASAK ELMA ŞİMDİ NE YAPACAK?

Eda Ece'nin neden kovulduğu ve neden ayrılığı hakkında herhangi bir bilgi yer almazken, iddiaları doğru olması durumunda Eda Ece'nin yerine kimin geleceği de merak konusu haline geldi. Eda Ece'nin hayranları ise Eda Ece'nin yerini kimsenin dolduramayacağı konusunda hemfikir olurken, diziyi izlemeye devam etmeyeceklerini dile getirdi. Durum bu şekilde ilerlerken "Yasak Elma şimdi ne yapacak" sorusunu gündemdeydi.