Yargı Dizisinin Sevilen Oyuncusu Pınar Deniz Disney Plus Davetine Yanıklarıyla Geldi! O Yanıkları Fondöten Bile Kapatamadı!

Yargı Dizisinin Sevilen Oyuncusu Pınar Deniz Disney Plus Davetine Yanıklarıyla Geldi! O Yanıkları Fondöten Bile Kapatamadı!

Geçtiğimiz günlerde kurulacağı duyurulan Disney Plus davetine katılan ünlü isimler geceye damga vurdu. Pınar Deniz'ın yanıkları sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Yargı dizisinin sevilen başrol oyuncusu Pınar Deniz gündeme bomba gibi düşen görüntülerle geldi. Disney Plus galasında tercih ettiği kıyafetten görünen yanıkları gündemde dalga konusu olurken pek çok takipçisi eleştiride bulundu.

Kaan Urgancıoğlu'yla muhteşem bir uyum yakalayan Pınar Deniz önce Aşk 101 dizisinde partner olmuş çok sevilen ikili daha sonra Yargı dizisinde başrol oynamıştı. Geçtiğimiz haftalarda sezon finali yapan Yargı dizisi izleyenlerini üzmüştü. Pınar Deniz oyunculuğu ile konuşulmaya devam ederken gündeme elbisesi ile vurdu.

Pınar Deniz Disney Plus Elbise Tercihi...

Geçtiğimiz günlerde Netflix, Blu TV gibi dijital platformlara rakip olarak gelen Disney Plus Hande Erçel, Pınar Deniz gibi daha pek çok başarılı ve güzel oyuncuyu bünyesine almıştı. Özellikle de Aras Bulut İynemli'nin başrolünde oynayacağı ve Mustafa Kemal Atatürk'e hayat veren bir rolü olduğunu duyuran Disney Plus merak edilmişti.

pinar-deniz-disney-kiyafeti.jpg

Disney Plus bünyesindeki pek çok Türk ve yabancı oyuncularla ilgi çekici dizi, filmler oluşturmaya devam ederken geçtiğimiz günlerde yaptığı galasıyla da çok konuşuldu. Galaya pek çok ismin katılması üzerine ünlü oyuncuların tercih ettiği elbiseler de eleştiri konusu oldu.

Disney Plus Ne Zaman Yayına Girecek?

Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan yeni dijital platform Disney Plus gümbür gümbür projelerle izleyicileri şimdiden meraklandırmaya devam ederken çok yakında pek çok dizi ve filmle izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Düzenlenen galada Hafsanur Sancaktepe, Hande Erçel, Pınar Deniz gibi ünlü ve başarılı oyuncu isimler katılım sağlarken sosyal medya moda ikonluğu yaptı.

Sosyal medya kullanıcılarının Disney Plus gala gecesi elbise değerlendirmesinden Pınar Deniz ne yazık ki geçemedi. Pınar Deniz'in tercih etmiş olduğu dekolteli uzun siyah elbise çok eleştirilirken güneş yanıkları gündeme bomba gibi düştü.

Karın bölgesi dekolteli olan siyah elbise için Twitter kullanıcıları ''boyu kısa çıkmış. Güneş yanıklarını kapatacak fondöten bulamamışlar mı?'' gibi eleştirilerde bulundu. Güzelliği ile her zaman baş döndüren Pınar Deniz için ''güzelliğinin hakkını verememişsin'' ifadeleri de kullanırken tercih ettiği elbisenin boyunu kısa gösterdiği vurguları da yapıldı.