Yargı dizisinde sürpriz ayrılık! Oyuncu Pınar Deniz’in paylaşımı şok yaşattı

Yargı dizisinde sürpriz ayrılık! Oyuncu Pınar Deniz’in paylaşımı şok yaşattı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı hayranlarını üzen bir ayrılık haberi gündeme geldi. İzlenme rekorları kıran diziye veda eden oyuncuyu Pınar Deniz resmi Instagram hesabından paylaştı…

Yayın hayatına başladığı günden bu yana izlenme rekorları kıran Yargı dizisinin televizyon yolculuğu kesintisiz sürüyor. Başrollerinde Türk televizyonlarında görmek istenen oyunculara yer veren dizi büyük beğeni topluyor. Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan ve Pınar Çağlar Gençtürk gibi geniş bir oyuncu kitlesine sahip dizi bu sefer ayrılık haberi ile gündeme geldi.

Yargı dizisinde son yaşanan ayrılık dizi hayranlarını derin bir üzüntüye boğdu. Aynı zamanda sevilen oyunculardan oluşan Yargı dizisinin set ekibi de sürpriz ayrılık sebebiyle büyük üzüntü yaşadı. Ay Yapım imzalı Yargı dizisine konuk oyuncu olarak katılan Yurdaer Okur, başarılı oyunculuk performansı ile büyük beğeni toplamıştı. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olan dizide 2 bölüm rol alan Yurdaer Okur, sevilen yapıma veda etti.

Yurdaer Okur’un Sürpriz Vedası

yargi-dizisinde-surpriz-ayrilik-oyuncu-pinar-denizin-paylasimi-sok-yasatti-2.jpg

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni Yargı dizisinde herkesi şok eden bir ayrılık yaşandı. Başarılı oyunculuk performansı ile kısa süre rol alsa da izleyici kendine hayran bıraktıran Yurdaer Okur, Yargı dizisinin oyuncu kadrosundan çıkartıldı. Ünlü oyuncunun yapımdan ayrılık haberi izleyicileri derinden sarstı. Dizide Ceylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz, bu sürpriz ayrılık haberini kişisel sosyal medya hesabından Yargı izleyicilerine duyurdu. Yurdaer Okur, Yargı dizi ekibine misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür ederek reyting rekorları kıran yapımdan ayrıldı.

Pınar Deniz’in Paylaşımı Dikkat Çekti

Güzel oyuncu Pınar Deniz, resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Yurdaer Okur’un vedasına değindi. Ünlü oyuncunun takipçileri bu paylaşıma çok sayıda yanıt verdi. Dizi oyuncuları bir otomobilin içinde verdikleri pozda aracın üzerinde “Great Team” yani “Harika Takım” yazması dikkatlerden kaçmadı. Yurdaer Okur’un paylaşımını Story formatında takipçilerine duyuran Pınar Deniz, Yargı hayranlarına ayrılık haberini duyurmuş oldu. Yurdaer Okur ise “Misafirperverliğiniz için teşekkürler candaşlar” paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti.