Ünlü Youtuber Bilal Hancı ile eşi Esin Çepni ayrılıyor!

Ünlü Youtuber Bilal Hancı ile eşi Esin Çepni ayrılıyor!

Kafalar ekibinde yer alan ünlü Youtuber Bilal Hancı evlilikleri bir yıl olmadan eşi ile boşanma kararı aldıklarını açıkladı. Sosyal medya hesaplarından hayranlarına ayrılık mesajları yayınladılar. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Kafalar ekibinde yer alan ünlü Youtuber Bilal Hancı evlilikleri bir yıl olmadan eşi ile boşanma kararı aldıklarını açıkladı. Sosyal medya hesaplarından hayranlarına ayrılık mesajları yayınladılar. Geçen yıl evlilik kararı alarak yaz ayında memleketi Trabzon'da evlenen Bilal Hancı, evliliklerinin bir yılı dolmamasına rağmen ayrılık kararı aldıklarını açıkladılar. Karşılıklı konuşup anlaşmalı olarak boşanacaklarını ilettiler. Aralarında bir takım problem olduğu iddia edilen Hancı çiftinin uzun süredir sosyal medya hesaplarından birlikte fotoğraf veya video yayınlamaması hayranları tarafından fark edilip 'ayrılık kararı mı geliyor mu?' mesajlarıyla merak dolu soru işaretlerine maruz kaldılar. Bugün sosyal medya hesaplarından aynı anda yayınladıkları mesaj ile ayrılmalarının kendileri için daha iyi olacağını dile getirdiler. Ayrılık kararlarını açıklarken zorlandıkları ortada yıllarca verilmiş birliktelik duygusunu şimdi verdikleri karar ile boşanma aşamasına geldiklerini hayranlarına iletirken çok zor olduğunu ifade ettiler.

Bilal Hancı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Esin ile olan evlilik ilişkimizi karşılıklı olarak anlaşarak bitirmeye karar verdik. Çok iyi iki arkadaş olarak kalmaya devam edeceğiz. Hayatıma girmiş en önemli insanı kaybetmeyi asla istemem yoluna gitmeyen şeyler vardı. 'Denedik ama düzeltemedik' ve birbirimizi her zaman iyi ve güzel hatırlamak için şu an böyle bir karar aldık. Siz sevgili bizi seven tanıyan insanlara da bu açıklamayı yapma gereği duydum umarım ikimizinde bundan sonraki hayatı çok mutlu geçer. Esin, seninle çok güzel şeyler öğrendim, bana kattığın her şey için çok teşekkürler her zaman kalbimde kalacaksın dedi.

Esin Çepni ayrılık kararını şöyle ifade etti, Kararı almak kadar açıklamak da zormuş meğerse. Ne kadar yazıp sildiğimi bir bilseniz... her zoru başardık belki ama insan gücünün de yetmediği şeyler var. Her şeyden önce arkadaşlığın başı tacı edildiği evlilik ilişkimizi her iki tarafında mutluluğu için sonlandırmaya karar verdik. Elbette sürecin her detayına sahip olan sizlerle de bu kararımızı paylaşarak belki bi nebze anlayışınızı bekledik. Bilal ile olan yüksek enerjili dostluk ilişkimin sonsuza kadar sürmesini ve onun her zaman yanında olacağımı bilmesini isterim ifadelerini kullandı.