Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç Ankara sahnesinde eski eşini dilinden düşürmedi! “8 sene sonra beni şutladı!”

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç Ankara sahnesinde eski eşini dilinden düşürmedi! “8 sene sonra beni şutladı!”

Geçtiğimiz günlerde evinin önünde düzenlenen bir etkinliğe gösterdiği sert tepki ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Ankara sahnesinde eski eşi ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte ayrıntılar…

Sosyal medyanın da gücü ile bugün kısa sürede şöhrete sahip olmak mümkünken popüler kültürden hoşlanmayan ve bu dönemde erişilen şöhretin geçici olduğunu savunan büyük bir kitle, eski sanatçıları yakından takip etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Türk müzik kültürüne damgasını vuran 90’lı yılların sanatçıları halen en çok dinlenen listelerinde yer alırken bu isimlerden birisi de Serdar Ortaç olarak öne çıkıyor.

90’lı yıllarda çıkardığı şarkılar ve sergilediği sahne performansları ile o döneme damgasını vurmayı başarmış olan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yeni dönemde de her yaştan dinleyici tarafından sevilmeye ve takip edilmeye devam ediliyor. Çalkantılı özel hayatı ve MS hastalığı sebebi ile gündemden düşmeyen ve son günlerde kendisinden alışık olunmayan biçimde agresif tavırları ile dikkatleri üzerine çeken Ortaç, geçtiğimiz günlerde kapısının önünde düzenlenen bir etkinliğe adeta saldırmıştı.

Hafta sonu kapısının önünde düzenlenen etkinliğe “ben MS hastasıyım, sabah sahneden geldim bu ne gürültü?” ifadeleri ile sert çıkan Serdar Ortaç, herkesi şaşırttı. Henüz o çıkışının üzerinden günler geçmeden Ankara’da bir mekanda sahne olan ünlü şarkıcı, sahnede sergilediği tavırlar ve eski eşi model Chloe Loughnan hakkında sarf ettiği cümleler ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

“HANİ HASTAYDIN?”

unlu-sarkici-serdar-ortac-ankara-sahnesinde-eski-esini-dilinden-dusurmedi-8-sene-sonra-beni-2.jpg

Geçtiğimiz gece Ankara’da bir mekanda sahne alan ve kendisini dinlemeye gelenlere eğlenceli anlar yaşatan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, enerjisi ile hayran bıraktı. Şarkı aralarında kadın- erkek ilişkilerine ilişkin espriler yapan Ortaç’ın sigara ve alkol tüketimi gözlerden kaçmadı. MS hastası olan Ortaç’ın kötü alışkanlıklarına tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları “hani hastaydın?” ifadeleri ile Ortaç’a sert çıktı.

ESKİ EŞİNİ DİLİNDEN DÜŞÜRMEDİ!

2014- 2019 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Chloe Loughnan’ın ismini sahne boyunca dilinden düşürmeyen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç “8 sene sonra beni şutladı” ifadelerini kullandı. “Annem sarışınlardan uzak dur demişti, dinlemedim” diyen Ortaç, bu cümleleri ile dikkat çekti.