Ünlü rapçi No1 TT oldu, No1 kimle nişanlandı?

Ünlü rapçi No1 TT oldu, No1 kimle nişanlandı?

Türkiye'nin önemli rap sanatçılarından birisi olan No.1 Twitter'dan yaptığı açıklama ile birlikte nişanlandığını duyurdu. Peki Ünlü rapçi No1 TT oldu, No1 kimle nişanlandı?

Türkiye'nin önemli rap sanatçılarından birisi olan No.1 Twitter'dan yaptığı açıklama ile birlikte nişanlandığını duyurdu. Yaptığı şarkılar ile herkes tarafından bilinen ve önemli rap sanatçıları arasında yer alan No.1 dün Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile nişanlandığını duyurdu. No1 kimle nişanlandı çok merak edilirken henüz basına gelişmeler düşmedi.

Twitter'da hayranları "Zeliş'i unuttu" tweetleri atarken eski sevgilisi ve şimdilerde yeni nişanlandığı kişiyi merak etmeye başlandı. Peki neler yaşandı? İşte detaylar..

NO1 NİŞANLANDIĞINI DÜN TWİTTER'DAN DUYURDU!

Rap sanatçısı No1 dün Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile nişanlandığını açıkladı. İşte o Twitter açıklamaları..

no1-tweet.png

No1 attığı tweette şu ifadelere yer verdi. "Sizinle paylaşmamam gereken çok şey var ben istiyorum ama olmuyor. Mesela nişanlandım dünden önce!"

Bu açıklamalar sonrasında ise No1 Türkiye gündemine girdi.

NO1 KİMLE NİŞANLANDI? NO1 NİŞANLISI KİM?

No1 yaptığı açıklama sonrasında nişanlısının kim olduğu araştırılmaya başlandı. No1'in nişanlısı kimdir?

Ardından nişanlısıyla yüzüklerinin göründüğü bir fotoğraf da paylaşan Np1'in henüz kiminle nişanlandığı bilinmiyor.

ekran-resmi-2022-06-02-15-06-47.png

Instagram hesabından yaptığı story paylaşımı ile birlikte nişanlandığını resmi olarak duyurdu.

NO1 ESKİ SEVGİLİSİ ZELİŞ KİM?

No1 daha önce yaptığı şarkılardan birisinin ismine "Zeliş" vermişti. Şimdilerde ise "Zeliş olmasa da olur" açıklamaları gündemde yer ediniyor.

NO1 KİMDİR?

Can Bozok namı diğer No1, 1988 Denizli doğumlu ve halen Denizli'de yaşamakta. Rap yaşantısına bundan 10 sene önce başladı. Kendi ev stüdyosunda çalışmalarını yapan No.1 ilk abümü olan Çalıntı Mikrofon'u 2005 Eylül ayında dinleyicilerin beğenisine sundu. Sonrasına İzah ile beraber StreetMelodeez adında bir grupla Action ve ardından da Fırtına Öncesi Gürültü albümlerini yaptılar.

2014 yılında ise P.İ.V. (paraya ihtiyacım var) albümünü çıkardı. Daha sonra 2016 yılında Sen Kötü Bir Rüyasın albümü, 2017 yılında Siyah Bayrak albümünü çıkarttı. Albümler arası zamanlarda çeşitli single parçaları ile üretmeye devam etti. Son olarak 2021 yılında Kron1k albümüyle dinleyicileriyle buluştu.