Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendisini dava eden derneğe seslendi: “Ey dernek seni ciddiyete davet ediyorum!”

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendisini dava eden derneğe seslendi: “Ey dernek seni ciddiyete davet ediyorum!”

Komedi alanında farkını ortaya koyan isimlerin başında gelen Cem Yılmaz, son projesi Erşan Kuneri sebebi ile kendisini dava eden dernek hakkında yeni bir paylaşım yayınladı. İşte ayrıntılar…

Seneler önce henüz çok genç yaşta iken ilk sahne deneyimini yaşayan ve o günden bu yana sahnelerden inmeyen ünlü komedyen Cem Yılmaz, ülkenin en çok sevilen isimlerinden birisi olmayı başardı. Uzun yıllar boyunca turneden turneye koşan ve hem ülkemizde hem de yurtdışı ülkelerinde programlar düzenleyen Yılmaz, son dönemlerde filmleri ile sektörde öne çıkmaya başladı.

Komedyenlik vasfının yanı sıra oyunculuk ve yönetmenlik kariyerlerine de sahip olan Cem Yılmaz, son olarak dijital platformlardan olan ve abone sayısı giderek artan Netflix için çekmiş olduğu “Erşan Kuneri” isimli dizi projesi ile adından söz ettirdi. Filmlerinden birinde canlandırdığı Erşan Kuneri’yi Netflix için çekilen dizi projesine uyarlayan ve 8 bölümlük dizinin her bir bölümünü kısa bir film tadında izleyicinin karşısına çıkaran Yılmaz, birçok kişi tarafından eleştirildi.

Milyonlarca hayranı bulunan Cem Yılmaz, “Erşan Kuneri” isimli Netflix projesinde kaleme aldığı sahneler sebebi ile gençlere kötü örnek olduğu yönünde eleştirilere maruz kaldı. Son olarak dizide alkol ve sigara tüketimine özendirdiği gerekçesi ile bir dernek tarafından dava edilen Yılmaz, dün akşam Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaparak konuya ilişkin sessizliğini bozdu. Yılmaz’ın paylaşımı, kısa süre içerisinde on binlerce etkileşim aldı.

DERNEK TARAFINDAN DAVA EDİLDİ!

unlu-komedyen-cem-yilmaz-kendisini-dava-eden-dernege-seslendi-ey-dernek-seni-ciddiyete-davet-e-2.jpg

Giderek popülerleşen ve yalnızca izleyiciler tarafından değil oyuncular tarafından da sıklık ile tercih edilmeye başlanan dijital platform Netflix, geçtiğimiz aylarda Cem Yılmaz’ın “Erşan Kuneri” isimli projesini yayınladı. Projenin ikinci sezonu için de anlaşmaya varılırken Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır derneği, Cem Yılmaz’ı sigara ve alkol tüketimine özendirdiği gerekçesi ile dava etti.

CEM YILMAZ’DAN YANIT GECİKMEDİ!

Kendisini dava eden derneğe karşı sessizliğini bozan Cem Yılmaz, Twitter hesabından yapmış olduğu yeni paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Bin dert var ama ben yine de görevimi (!) yapayım. Bir dernek 25 yıldır yapıldığı gibi beni, filmimi savcılığa şikayet etmiş. İddia da ben sigara kartellerinden para alıyormuşum ve filmlerde sigara içiyormuşum. Ey dernek seni ciddiyete davet ediyorum. Ama sen bilirsin.”