Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Derin, ortalığı ayağa kaldırdı! “Kızım kaçırıldı, destek istiyorum!”

Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Derin, ortalığı ayağa kaldırdı! “Kızım kaçırıldı, destek istiyorum!”

Uzun süredir gündemden düşmeyen olaylara konu olan Uğur Akkuş, bu kez de kendi kızını kaçırmış olduğu iddiası ile adından söz ettirdi. Akkuş’un eski eşinin açıklamaları olay oldu. İşte ayrıntılar…

Magazin gündeminde sular durulmuyor. Her yeni güne skandal iddialar ile başlayan magazin gündemi, bu kez de son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Uğur Akkuş ile ilgili iddialar ile dikkat çekti. Senelerce beraber olduğu eski eşi Gonca Derin ile olaylı bir şekilde ayrılan ve 2019 yılında da eski manken Ebru Şallı ile hayatını birleştiren Uğur Akkuş, geçtiğimiz günlerde şiddet iddiaları ile adından söz ettirirken bu kez de kendi kızını kaçırmak ile suçlandı.

Gonca Derin ile evli olduğu dönemlerde eski manken Ebru Şallı ile birliktelik yaşadığı ileri sürülerek birçok kişi tarafından eleştirilen Uğur Akkuş, Derin ile boşanmasının hemen ardından 2019 yılında Şallı ile hayatını birleştirdi. Pahalı hediyeleri ve lüks yaşamı ile dikkat çeken Akkuş, geçtiğimiz günlerde trafikte seyir halinde iken Ebru Şallı’yı darp ettiği iddiaları ile gündeme geldi. Görgü tanıklarının da olduğu olay, Ebru Şallı’nın “o benim kocam” açıklamasının ardından şikayetçi olmaması ile kapandı. Olayın hemen ardından ise Akkuş’un Şallı’ya 11 milyon TL’lik lüks bir araç hediye etmesi kafaları karıştırdı.

Henüz şiddete ilişkin iddialar ortada dönmeye devam ederken dün akşam Akkuş’un eski eşi Gonca Derin’den de çarpıcı açıklamalar geldi. Kızı Aden’in eski eşi Akkuş tarafından kaçırıldığını ifade eden Gonca Derin, yaşananları sosyal medya hesabından paylaştı.

“KIZIM KAÇIRILDI!”

ugur-akkusun-eski-esi-gonca-derin-ortaligi-ayaga-kaldirdi-kizim-kacirildi-destek-istiyorum-2.jpg

Dün akşam sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yapan Gonca Derin, “destek rica ediyorum, kızım kaçırıldı” ifadelerini kullandı. Akkuş’un kapısına kadar giden ve “sabaha kadar buradayım” açıklamasında bulunan Derin, “çıkmazsa sabah Müge Anlı’dayım” ifadelerini kullanarak herkesi şaşkına çevirdi.

Aradan birkaç saat geçtikten sonra yeni bir paylaşım daha yayınlayan Gonca Derin, kızının Feriköy Çocuk Şube’ye teslim edildiğini ifade etti.

UĞUR AKKUŞ’TAN CEVAP GECİKMEDİ!

Kızını kaçırdığı iddialarının üzerine açıklama yapan Akkuş, okulların tatil olması sebebi ile pedagog ve polis eşliğinde kızını teslim aldığını ve tatile çıkardığını ifade etti. Akkuş, kaçırma iddialarını net bir dil ile yalanladı.