Tüm Türkiye'yi Engelleyen Cinsel İçerikli Film Oyuncusu Sibel Kekilli Engeli Kaldırdı mı? Sibel Kekilli İnstagram Paylaşımları..

Tüm Türkiye'yi Engelleyen Cinsel İçerikli Film Oyuncusu Sibel Kekilli Engeli Kaldırdı mı? Sibel Kekilli İnstagram Paylaşımları..

Bir dönemin en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alan Sibel Kekilli Türkiye engelini kaldırdı mı? İşte detaylar...

Bir dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Sibel Kekilli tüm Türkiye'yi engellemişti. Sosyal medya hesaplarından coğrafya engelleme hakkını kullanarak Türkiye'yi engelleyen ve taciz mesajlarına daha fazla dayanamayan Sibel Kekilli Türkiye engelini kaldırdı mı? Sibel Kekilli kimdir? Sibel Kekilli Türkiye'yi neden engelledi?

Türkiye asıllı Alman oyuncu olan Sibel Kekilli oyunculuk kariyerinin yurt dışına uzanmasının ardından tek çareyi tüm Türkiye'yi engellemekte buldu. Türkiye'de bulunan İnsatgram kullanıcılarına hakkını kullanarak hesabının erişimini tamamen kapatan Sibel Kekilli İnstagram engelini kaldırdı mı?

Sibel Kekilli Kimdir?

16 Haziran 1980 yılında Almanya Heilbronn'da dünyaya gelmiştir. Kayseri'de bulunan Kekilli ailesinin 4 kız çocuğundan birisi olan Sibel Kekilli'nin burcu İkizlerdir. Annesi temizlik işçisi olarak bir dönem çalışmışken babası da bir fabrikada işçi olarak hizmet vermiştir. Oyunculuk hayatında Altın Ayı ve Altın Portakal gibi pek çok ödüle layık görülen Sibel Kekilli kalan kariyerine yurt dışında devam etmiştir.

Duvara Karşı filmiyle dünya çapında tanınan bir oyuncu olmayı başaran Sibel Kekilli hemen sonrasında kariyerinde büyük adımlar atmış ve yurt dışına gitmiştir. Dünyanın en çok izlenen dizisi Game Of Thornes dizisinde aldığı rol ile adından söz ettiren Sibel Kekilli pornografik film oyuncusu olmasının ardından Türkiye'de pek çok sosyal medya kullanıcısının tacizlerinden ve sözlerinden kaynaklı olarak Türkiye'yi engellemiştir.

Sibel Kekilli Türkiye'ye Neden Engelledi?

Hakkında söylenen sözlere ve sosyal medya kullanıcılarının kendisine yazdığı taciz içerikli mesajlara daha fazla dayanmayan Sibel Kekilli uzun süre önce yaptığı bir paylaşım ile tüm Türkiye'yi engellemeye karar verdi. Sibel Kekilli Türkiye'yi engelleyeceğini duyurduğu bir yazı yayınlamıştır. Yaptığı paylaşımda;

“Her şeyden önce, hepinize güzel desteğiniz için çok teşekkür ederim. Beni cesaretlendiriyorsunuz. Sevginiz için teşekkürler! Çoğunluğu Türk halkından olmak üzere, hesabımdaki nefret içerikli mesajlara ilk ve son defa vereceğim cevabım aşağıdadır. Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli mesajlarınızı daha fazla tolere etmeyeceğim. Kendinizi Müslüman olarak tanımlayıp başka insanlara, özellikle kadınlara ya da dinlere saygı duymuyorsunuz. Bağnaz, ikiyüzlü, nefret ve haset dolusunuz. Size acıyorum! Defolun gidin! Lütfen hesabımı takip etmeyi bırakın!”