Tuğçe Kazaz'dan Ezgi Mola'ya: "Haddini bil"

Tuğçe Kazaz'dan Ezgi Mola'ya: "Haddini bil"

Eski manken Tuğçe Kazaz'ın şeriat paylaşımından sonra Ezgi Mola ile aralarında başlayan gerginliğe bir yenisi daha eklendi. İki ismin arasında yaşanan gerginlik ile ilgili Kazaz'dan yeni bir açıklama geldi. Satır başları gursesgazetesi.com'da...

Eski manken Tuğça Kazaz'a resmi Twitter hesabından yaptığı şeriat paylaşımları ile ilgili tepkiler çığ gibi büyüyor. Şeriat övgüsü ile paylaşımlar yapan Tuğçe Kazaz'a halkın büyük bir kesimi sert eleştiriler ve yorumlar yaparken bir kesimi ise Kazaz'ın haklı olduğunu savunmuştu. Geçmiş dönemlerde bir tesettürlü bir tesettürsüz olan ve tarzıyla dikkat çeken Kazaz'ın son dönemlerde sürekli olarak yaptığı şeriat paylaşımları ise büyük tepki çekti. Bir kullanıcı Kazaz'ın şeriat paylaşımından sonra "Senin de geçmişini biliyoruz Tuğçe. Tesettürü moda haline çevirdin bir açık bir kapalı. Şeriat istiyorsan çözüm kolay buradan gidersin. Hele ki senin geçmişin şeriata hiç uygun değil. Neyin özgüveni ile şeriat istiyorsun!" ifadeleri ile yaptığı paylaşım pek çok kişi tarafından beğenildi ve tekrar paylaşıldı.

Tuğçe Kazaz- Ezgi Mola Gerginliği Devam Ediyor

Sosyal medya platformlarını aktif kullanan ve paylaşımları ile beğeni toplayan güzel oyuncu Ezgi Mola'nın toplumsal konularda yaptığı paylaşımlar ve yorumlar da sevenleri tarafından beğeni alıyor. Son olarak Tuğçe Kazaz'a cevaben "Yallah Arabistan'a" ifadelerini kullanan Mola'ya büyük destek gelmişti.

Geçtiğimiz dönemlerde "Şeriat temiz toplumlara gelir. Şeriat; Allah'ın merhamet ve rahmeti, Hz. Muhammed'in ahlakı, Hz. Ömer'in adaleti, Hz. Ali'nin cesareti, Fatih'in ferasetidir. Şeriat insanca, hakça, Allahça yaşamanın formülüdür. Korkmayın biz şeytanca yaşamaya çalışan bir toplumuz bize şeriat gelmez! Benim anladığım şeriat ile sizin İslam'dan soğutmak adına kötülediğiniz şeriat bir değil." ifadelerini kullanarak paylaşım yapan Kazaz'a oyuncu Ezgi Mola "Yallah Arabistan'a" şeklinde yanıt vermişti. Ezgi Mola'nın verdiği yanıt toplumun bir kesimi tarafından büyük taktir görmüş bir kesimi tarafından ise büyük tepkiler almıştı.

Takdir eden tarafın ağır bastığı paylaşımın ardından eski manken Tuğçe Kazaz "Ezgi Mola bana “Yallah Arabistan'a” demiş! Türkiye babanın çiftliği mı ki oraya buraya yol veriyorsun? Haddini bil, medya maymunluğuna devam et. Burası şehit kanlarıyla sulanarak vatan edilmiş Osmanlı bakiyesidir, sadece din düşmanlarının ülkesi değildir, bunu size öğreteceğiz." sözleri ile Mola'ya Twitter üzerinden gecikmeden yanıt verdi.

Ezgi Mola'nın bu cevap sonrası dava mı açacağı yoksa cevap mı vereceği merakla bekleniyor.