Tuğba Ekinci'nin kıyafeti gündeme bomba gibi düştü! Tuğba Ekinci kimdir, kaç yaşında, boyu kaç cm?

Tuğba Ekinci'nin kıyafeti gündeme bomba gibi düştü! Tuğba Ekinci kimdir, kaç yaşında, boyu kaç cm?

Ünlü Şarkıcı Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Görenlerin ağzı açık kaldı. Pek çok kullanıcı Gülşen'e kafa tuttuğunu dile getirdi. Peki; Tuğba Ekinci kimdir, kaç yaşında, boyu kaç cm? Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci sahne kıyafeti ile ağızları açık bıraktı. "Gülşen'e kafa tuttuğu" öne sürülen sahne kıyafeti ile dikkat çeken Tuğba Ekinci'nin paylaşımları sosyal medya gündeminde büyük yankı uyandırdı. Takipçileri tarafından oldukça büyük beğeni toplayan paylaşımlar ünlülerin hayatı ile ilgili magazin paylaşımları yapan pek çok büyük kitle sahibi Instagram hesabı tarafından paylaşıldı. Cesur sahne kıyafetiyle dikkat çeken Tuğba Ekinci'nin hayatı, kim olduğu, boyu ve yaşı merak konusu oldu. Tuğba Ekinci ile ilgili en güncel bilgiler haberin devamında gursesgazetesi.com'da...

Tuğba Ekinci Kimdir?

1977 Kars doğumlu olan Tuğba Ekinci, iki çocuklu bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Pendik Lisesi mezunu olan Ekinci, müzik ve şov dünyası ile genç yaşta tanıştı. Osman Sınav'ın kendisini keşfetmesi ile Bodrum'da çekilen Mavi Düşler dizisinden sonra üne kavuştu. Bir dönem Mehmet Ali Erbil tarafından sunulan Çarkıfelek adlı yarışma programında hosteslik yapan ünlü güzel 1994 yılında güzellik yarışmasında ilk 20 arasına girse de ailevi sebepler nedeniyle yarışmadan ayrıldı.

Şimdiye kadar toplamda 8 albüm çıkaran Ekinci, O Şimdi Asker isimli şarkısı ile tüm Türkiye'ye adını duyurdu.

whatsapp-image-2022-05-24-at-23-45-34.jpeg

Tuğba Ekinci kaç yaşında, boyu kaç? Tuğba Ekinci Instagram hesabı

Cesur sahne kıyafetleri ile gündeme bomba gibi düşen Tuğba Ekinci'nin hayatının yanı sıra yaşı, boyu, kilosu ve Instagram hesabı da merak konusu oldu.

44 yaşında olan güzel şarkıcı Tuğba Ekinci, 1.63 cam boyunda ve 53 kilo. Ünlü şarkıcının cesur kıyafetleriyle yaptığı paylaşımların yer aldığı Instagram hesabı, ise pek çok vatandaş tarafından merak konusu oldu. Tuğba Ekinci'nin cesur paylaşımlarını yaptığı Instagram hesabı @tugbaekinciofficial olarak bulunuyor. 198 binden fazla takipçisi ve 2 binden fazla paylaşımı bulunuyor.

Tuğba Ekinci'nin dün akşamki konserden sonra yaptığı hikaye paylaşımları sosyal medya magazin gündemine bomba gibi düşerken paylaşımların tekrar paylaşıldığı sayfaların yorumları dikkat çekti. Pek çok Instagram kullanıcısı ise paylaşımların altına dikkat çeken yorumlar yaptı. Ekinci'nin paylaşımlarına gelen "Gülşen'e kafa mı tutuyorsun kız bu ne hal?" yorumu pek çok kullanıcı tarafından yorum ve beğeni aldı ancak yorum sahibi yorumunu sildi.