Trafik kazasından sağ çıkan Baş Belası oyunun oyuncuları, yürekleri burktu! Arkadaşlarının cenazesine katılamayacaklar!

Trafik kazasından sağ çıkan Baş Belası oyunun oyuncuları, yürekleri burktu! Arkadaşlarının cenazesine katılamayacaklar!

İki gün önce ağır bir trafik kazası geçiren “Baş Belası” isimli tiyatro oyunun oyuncuları, kazada hayatını kaybeden arkadaşları Tolga Güleryüz’ün ardından yürek burkan paylaşımlar yaptı.

Geçtiğimiz günlerde rol aldıkları “Baş Belası” isimli tiyatro oyunu için 7 günlük bir turne planlayan Baş Belası isimli oyunun oyuncuları, iyi geçen ilk günlerinin ardından yeni izleyicileri ile yeni bir şehirde buluşabilmek adına yola çıktı. Aralarında Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci gibi isimlerinde yer aldığı ekip, Amasya’nın Merzifon ilçesinde korkunç bir trafik kazası geçirdi. Magazin gündemine bomba gibi düşen feci kaza, tüm sanat camiasını ayağa kaldırdı.

Tiyatro oyuncularını ve ekibin geri kalanını taşıyan minibüs, Amasya’nın Merzifon ilçesinde önünde giden tır ile çarpıştı. Korkunç kazanın görüntüleri anında basına düşerken aracın geldiği son hal, kazanın büyüklüğünü gözler önüne serdi. 9 kişinin yaralandığı, 3 kişinin ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı kazanın ardından binlerce paylaşım geldi. Meslektaşlarını ve arkadaşlarını kaybetmiş olmanın verdiği üzüntü ile yüzleşmeye çalışan yaralı oyuncular, Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile adeta yürekleri burktu.

MELİS İŞİTEN’DEN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM!

trafik-kazasindan-sag-cikan-bas-belasi-oyunun-oyunculari-yurekleri-burktu-arkadaslarinin-ce-2.jpg

Baş Belası isimli tiyatro oyunun oyuncuların birisi olan ve aynı zamanda da oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun eski eşi olarak bilinen Melis İşiten, kazayı hafif sıyrıklar ile atlattı. Kazanın ardından tedavi altına alınan İşiten, sonrasında Instagram hesabından bir paylaşım yayınladı. Kazanın etkisinden halen kurtulamadıklarını belirten İşiten, kazada hayatını kaybeden arkadaşı Tolga Güleryüz ile ilgili de bir açıklama yaptı. Güleryüz’ün cenazesinin bugün yapılacağını belirten İşiten, sağlık durumu el vermediği için cenaze törenine katılamayacağını ifade etti.

Paylaşımına düştüğü notta “bana İzmir’i sen sevdirdin, benim İzmir’im sensin” ifadelerini kullanan İşiten, yürekleri burktu.

“BİZE İZİN ÇIKMADI!”

Aynı kazada yaralanan bir diğer isim olan ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy da kaza sonrasında tedavi altına alındı. Kolunun sargılı olduğu görülen Fersoy, Tolga Güleryüz’ün arkasından bir paylaşım yayınladı. Doktorların cenaze törenine katılması adına izin vermediklerini belirten Fersoy, üzüntüsünü paylaştı.