Taze çift boşanıyor! Kısa süre önce evlenen Zeynep Bastık ve Tolga Akış boşanma kararı aldı!

Taze çift boşanıyor! Kısa süre önce evlenen Zeynep Bastık ve Tolga Akış boşanma kararı aldı!

Kısa bir süre önce evlenen ünlü şarkıcı ve oyuncu Zeynep Bastık boşanma kararı aldı. Kararın ardından şaşıran hayranlarına sosyal medya hesabı üzerinden ikiliden açıklama geldi. İşte detaylar...

Bir süre önce çok konuşulan bir düğün ile dünya evine giren Zeynep Bastık ve Tolga Akış boşanma kararı aldı. Bu kararın medyada duyulmasının ardından ikili hayranlarına ve takipçilerine açıklama yaptı. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımda ikili birbirlerine değer verdiklerini ve bu ayrılık kararının onları bu nedenle etkilemediği açıkladı. 8 Temmuz 2021 senesinde Zeynep Bastık bir süredir birlikte olduğu reklamcı ve menajeri olan Tolga Akış ile evlendi.

Evlendiklerinden kısa bir süre sonra Zeynep Bastık ve yakın arkadaşı Edis ile dans ederken görüntülenen videolarının üzerinden sosyal medyada Zeynep Bastık ve Tolga Akış'ın boşanacakları iddia edildi. Bu iddiaları yalanlayan ikili ilişkilerini bir süre sonra devam ettirdiler.

İlişkileri sorunsuz bir şekilde ilerlerken, Zeynep Bastık ve Tolga Akış'ın boşanacakları iddiası medyada gündem oldu. Bu iddiaların doğruluğu konuşulurken ikiliden bir açıklama bekleniyordu. Uzun süredir beklenen ikiliden geldi. Aralarında herhangi bir sorun olmadığını fakat ilişkilerinde yürütemediği bazı konular olduğunu açıklayan Zeynep Bastık ve Tolga Akış, sosyal medyadan gereken açıklamayı yaparak sosyal medyada çıkan iddialara son verdi. İşte Zeynep Bastık ve Tolga Akış'ın yaptığı açıklamalar...

Zeynep Bastık'ın sosyal medya paylaşımı şu şekildedir;

BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ

"Tolga benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazla oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz, birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya ve aile kalmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz. Ve birbirimizi çok seviyoruz"

Tolga Akış'ın sosyal medya paylaşımı şu şekildedir;

SENİ ÇOK SEVİYORUM ZEYNOCUM

"Bugün çıkan boşanma haberiyle ile ilgili ilk ve son iki cümle edeyim. Haber doğru fakat Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onlar yapmaya ve birbirimizin başına bela olmaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeynocum."