Survivor'dan Yürekleri Dağlayan Vefat Haberi! Berkan Karabulut'un Üstünde Karabulutlar Dolanıyor! Şampiyonluktan Çekilecek mi?

Survivor'dan Yürekleri Dağlayan Vefat Haberi! Berkan Karabulut'un Üstünde Karabulutlar Dolanıyor! Şampiyonluktan Çekilecek mi?

Survivor izleyicilerini kahreden o haber geldi. TV8 ekranlarının en sevilen programları arasında yer alan Survivor All Star'da Berkan Karabulut'u şampiyonluğundan edecek üzücü haber geldi. İşte detaylar...

Geçtiğimiz senelerde düzenlenen Survivor'a kıyasla bu sene All Star bölümleri ile ekrana gelen ve çok daha zorlayıcı olan Survivor'da bitmesine az bir süre kala dengeleri alt üst edecek o haber geldi. Survivor All Star'ın sevilen ismi Berkan Karabulut'un şampiyonluğa adımlar kala alacağı vefat haberi sonrası dengeler bozulacak mı?

Her sene ekrana gelerek izleyicisi ile buluşan ve reyting rekorlarını her defasında alt üst etmeyi başaran Survivor bu sene All Star bölümleri ile ekrana gelmişti. Geçmiş senelerde yarışmış yarışmacılardan şampiyon olmuş yarışmacılara kadar oldukça sağlam bir yarışmacı kitlesinin bulunduğu Survivor All Star'da dengeleri bozacak vefat haberi alındı.

Berkan Karabulut'u Yıkacak Vefat Haberi Geldi!

2020 Survivor yarışması ile tanıdığımız Berkan Karabulut hem karakteri hem Lale Onuk ile olan ilişkisi hem de yarışmadaki performansı ile pek çok kişi tarafından oldukça sevilmişti. Bu sene Survivor All Star seçmeleri ile ekranlara yeniden dönen ve şampiyonluk için kıyasıya mücadele eden berkan Karabulut şampiyonluğa adımlar kala yıkılacağı bir gelişme ile yeni güne uyandı.

Geçmiş senelerdeki başarılı yarışmacıların Survivor adasında hem açlık hem psikolojik hem de fiziksel mücadele ile baş başa kaldığı All Star'da Berkan Karabulut'u yıkacak bir kayıp yaşandı. Babaannesini kaybeden Berkan Karabulut'a henüz haber gönderildiği bilinmese de sevgilisi Lale Onuk ve arkadaşı Gökhan Keser tarafından Twitter üzerinden paylaşım yapıldı.

Berkan Karabulut Babaannesini Kaybetti!

Ani bir vefat ile babaannesini kaybeden Berkan Karabulut'un haberini ilk olarak takipçilerine ve destekçilerine veren Gökhan Keser ve sevgilisi Lale Onuk oldu.

Twitter hesabı üzerinden Berkan Karabulut'a ''Başın Sağolsun. Çok üzücü'' şeklinde paylaşım yapan Gökhan Keser'e Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk yanıt verdi. Vefat haberini doğrulayan Lale Onuk tüm Berkan Karabulut destekçilerini yıkacak haberi verdi. Şampiyonluğa adımlar kala babaannesi vefat eden Berkan Karabulut'a Acun Ilıcalı tarafından bu haberin nasıl verileceği bilinmiyor.