Survivor'da şok iddia! Acun Ilıcalı'nın o ismi kayırdığı iddia ediliyordu, üzücü veda gerçekleşti...

Survivor'da şok iddia! Acun Ilıcalı'nın o ismi kayırdığı iddia ediliyordu, üzücü veda gerçekleşti...

Survivor All Star'da finale doğru giderken ortaya çok bir iddia atıldı. Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça ile yakın arkadaş olan Berkan'ın kayırıldığı ve şampiyonluk yolunda ilerlediği iddia edildi. İşte o iddiaların aslı!

Survivor'da final yaklaşırken elemeler de artmaya başladı. Yarışmanın başından itibaren şampiyonluk adayı olarak gösterilen pek çok yarışmacının adaya veda etmesinin ardından, bireysele dönen yarışmada yarışmacıların sayısı git gide azalmaya başladı. Durum bu şekilde olunca şampiyonluğa aday gösterilen ve daha önce de birinci olan yarışmacıların adaya veda etmesi, kayırma gibi iddiaların ortaya atılmasına neden oldu.

Yarışmanın başlangıcından itibaren geçen senelerde şampiyon olmuş Atakan ve Ogeday gibi isimler adaya veda etti. Oy potansiyelinin oldukça fazla olduğu düşünülen yarışmacıların adaya veda etmesinin ardından yarışmada performans olarak pek çok yarışmacıdan daha iyi olan Anıl da adaya veda etti. Vedaların artmaya başladığı ve kalan yarışmacıların oldukça azalması ile birlikte final de yaklaşmaya başladı.

BERKAN KAYIRILDI MI?

Finalin yaklaşması ile birlikte son dörde kalacak olan yarışmacılar ve birinci olacak kişi oldukça merak konusu oldu. Özellikle finale aday olarak görülen isimlerin adaya veda etmesi sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Durum bu şekilde olunca da kalan yarışmacıların akıbeti hakkında iddialar da ortaya atılmaya başlandı. Geçen sene de Survivor'da yarışan Berkan hakkında "kayırılıyor" iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Survivor dışında da oldukça yüksek takipçi sayısına sahip olan Berkan ve kız arkadaşı Lale'nin Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın yakın arkadaş olmaları gündeme oturdu. Lale ile Ayça'nın yakın arkadaş olmasından kaynaklı olarak Berkan'ın kayırılıyor olması pek çok sosyal medya kullanıcısı tarafından iddia edildi. Bu iddialar devam ederken, kayırılmanın yanı sıra daha büyük iddialar da medyada yer aldı. Berkan'ın elenmemesinin yanı sıra bu senenin şampiyonu olabileceği de ortaya atılan bu iddialar arasındaydı.

SURVİVOR BERKAN'IN ŞAMPİYON OLACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ!

Pek çok Survivor izleyicisinin şampiyon olarak gördükleri kişilerin adaya veda etmesi oldukça büyük tepki yaratmıştı. Öncelikle performans olarak iyi bir sıralamada yer alan Anıl'ın veda etmesinin ardından geçtiğimiz senelerde şampiyon olan Atakan ve Ogeday da adaya veda etti. Bu vedaların ardından Berkan'ın kız arkadaşı Lale'nin Ayça ile arkadaş olması Berkan'ın kayırıldığı ve şampiyonluk yolunda ilerleyeceği iddia edildi. Fakat bu iddiaların asılsız olduğu dün öğrenildi. Dünkü elemede Berkan adaya veda eden isim oldu. Bu iddialara Acun Ilıcalı'dan da yanıt geldi. Acun Ilıcalı'nın açıklaması şu şekildeydi;

" Senin için çirkin iddialarda vardı yok torpilli falan. Bu zihniyete her zaman lanet ediyorum. ''