Survivor'da şok görüntüler sosyal medyayı salladı! Nisa ve Ogeday'ın görüntüleri sonlarını belirledi!

Survivor'da şok görüntüler sosyal medyayı salladı! Nisa ve Ogeday'ın görüntüleri sonlarını belirledi!

Survivor All Star'da bu sezon gelişmeler bitmek bilmiyor. Yeni gelen görüntüler sosyal medyayı enine boyuna salladı.

Survivor All Star'da bu sezon gelişmeler bitmek bilmiyor. Yeni gelen görüntüler sosyal medyayı enine boyuna salladı. Vatandaşların her sene merakla takip ettiği programlar arasında yer alan Survivor'da bu sezon ciddi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yarışmada önceki sezon Barış ve Nisa'nın sevgililiği çok fazla konuşulurken ikili All Star başlamadan önce ayrıldıklarını açıklamıştı.

Yeni sezonda ise Survivor All Star'da Ogeday ve Nisa ikilisinin sevgili olduğu iddiaları sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. İnternete yeni düşen görüntüler sonrasında ise izleyiciler neye uğradığını şaşırdı. Acun Ilıcalı'dan halen konu ile ilgili yeni bir açıklama gelmezken neler olacağı kestirilemiyor.

SURVİVOR'DA BARIŞ'IN ZOR ANLARI

Survivor All Star'da geçtiğimiz bölümde Barış'ın Ogeday ile girdiği mücadele sonrasında kaybetmesi ile dile getirdiği sözler izleyicinin dikkatini çekmişti. Barış Murat Yağcı oyunu kaybetmesinin ardından "Ben oynamak istemiyorum" ifadesine yer vermişti. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise takım arkadaşları onu sakinleştirerek bench'e oturtmuştu. Ogeday ile çıktığı mücadele sonrası kaybeden Barış Murat Yağcı sinirlerine hakim olamadı...

Acun Ilıcalı ile görüşen Barış Murat Yağcı tüm problemlerini paylaştı. Bu gelişmeler sonrasında ise Barış, Nisa ve Ogeday isimlerini tekrar bir araya getiren Acun Ilıcalı ise gerilimi bir tık arttırdı. Ilıcalı daha fazla yaşanan bu gelişmeler sonrasında tepkisiz kalamazken konseyde bu konuları da konuşacağını paylaşmıştı. Konseyde ise Barış Murat Yağcı'nın açıklamaları gündeme damga vurdu.

Barış Murat Yağcı yaptığı açıklamalar sonrasında "Bu dediklerimi daha önce söyledim fakat şimdilik fikrim halen değişmedi" yorumunda bulundu. Yarışmadan ayrılmak istediğini açık açık dile getiren Barış Murat Yağcı'nın akıbeti ne olacak belli değil. İzleyiciler merakla yarışmayı takip etmeye devam ederken bu üçlünün yaşadıkları ise sosyal medyada tartışılmaya devam ediyor.

Barış ise ekibe önce "Ben bıraktım, gitmek istiyorum" tarzında bir işaret yaptı, ardından şu ifadeleri kullandı:

"İstemiyorum. Benim kafam düzelmiyor. Nisa böyle yapmaya devam ettikçe düzelmeyecek. Benden bu kadar! Olmuyor artık, zorlayamıyorum, çıkmıyor."

Varilden geçeceği sırada yere düşen Nisa, dizini tutarak çığlıklar içinde bağırmaya başladı. Rakibi Sema'nın ardından Nisa'nın yardımına ilk olarak Barış ve Ogeday geldi.