Survivor’da aradığını bulamayan Avatar Atakan kaderini çizdi! Kariyer planını açıkladı, herkes şok oldu!

Survivor’da aradığını bulamayan Avatar Atakan kaderini çizdi! Kariyer planını açıkladı, herkes şok oldu!

Türkiye’nin Survivor Türkiye programı ile tanıdığı Çağan Atakan Arslan ya da bilinen ismi ile Avatar Atakan, kariyer açıklamasıyla herkesi şaşkına çevirdi. Avatar Atakan’ın Survivor All Star yarışmasından sonraki planları şok etkisi yarattı…

Türkiye’nin Survivor Türkiye programı ile tanıdığı Çağan Atakan Arslan, ilk olarak adını Survivor 2016 sezonunda duyurdu. 2016’da şampiyon olan Atakan, daha sonra Survivor 2019 sezonunda da sahne aldı. Bu programda 3. olan Atakan, son olarak Survivor 2022 All Star’da boy gösterdi ve bu kez beklentilerin çok altında kalarak yarışmayı 9. sırada tamamladı. Muay Thai ve kick boks sporcusu olan ve aynı zamanda oyunculuk kariyerine de adım atan 32 yaşındaki Avatar Atakan, Survivor All Star programından sonra kariyerinde nasıl ilerleyeceğini açıkladı. Atakan’ın planları herkesi şaşkına çevirdi.

AVATAR ATAKAN’IN AÇIKLAMASI OLAY OLDU!

Geçtiğimiz dönemlerde Survivor All Star’dan elenen ve ailesine kavuşan Avatar Atakan, eşi Serap ve oğlu Aslan ile birlikte Zorlu AVM’de görüntülendi. Survivor All Star’dan elendikten sonra hala adaptasyon sürecinde olduğunu dile getiren Atakan “Adada uzun süre kalınca Türkiye’ye döndüğünüz zaman her şeye tekrar baştan alışmak çok da kolay olmuyor. Bir adaptasyon süreci yaşıyorsunuz. Ben de hala o süreci yaşıyorum” sözlerini dile getirdi. Eşi ve oğluyla güzel bir gün geçirdiklerini anlatan Avatar Atakan, şimdilerde herhangi bir projeyle uğraşmıyor.

KARİYER PLANLARINI ANLATTI

atakan.jpg

Kariyerinde nasıl bir ilerleme göstereceği merakla beklenen Avatar Atakan, yarışma sonrasında kariyeri için neler planladığını da anlattı. Avatar Atakan konuya ilişkin açıklamasında “Kariyerime artık oyunculuk alanında devam etmek istiyorum. Spor tabii ki de hayatımda olacak, hayatımın olmazsa olmazı. Oyunculuk yapmayı da çok istiyorum. Şu an netlik yok bu durum hakkında fakat olursa çok istediğim bir durum” sözlerini dile getirdi. Avatar Atakan’ın açıklamaları sonrasında yapım şirketlerinin bir adım atıp atmayacakları merak ediliyor.

SÖZ DİZİSİNDE BAŞROLDE OYNAMIŞTI

Avatar Atakan Survivor 2016’da şampiyon olduktan sonra 2017 yılında Söz dizisinde “Üsteğmen Zafer Yaman” karakteri ile başrolde yer almıştı. Burada oyunculuk deneyimi yaşayan Atakan, öte yandan çeşitli televizyon ve dijital platform programlarında da boy göstermişti. Atakan’ın ilerleyen günlerde yer alacağı yapımlar merakla bekleniyor.