Survivor Seda kimdir, elendi mi? Seda Ocak kaç yaşında, boyu kaç cm, nereli, Instagram adresi ne?

Survivor Seda kimdir, elendi mi? Seda Ocak kaç yaşında, boyu kaç cm, nereli, Instagram adresi ne?

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor All Star'da gönüllüler takımında yer alan Seda Ocak, başarılı performansı ile bu yıl dikkat çekti. Sema'nın ikiz kardeşi olan Seda ile ilgili pek çok konu ise merak konusu oldu. Detaylar gursesgazetesi.com'da..

Survivor yarışmasıyla da tanınan ve Sema'nın ikiz kardeşi olan Seda Ocak bugün sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Bugün yaptığı Survivor'da açlık olmadığı ve mangalların yakıldığı ile ilgili açıklamasından sonra sosyal medya gündemine bomba gibi düşen Seda Ocak'ın nereli, kaç yaşında olduğu ve boyunun, yaşının kaç olduğu da merak konusu oldu. Seda Ocak ile ilgili detaylar haberin devamında, gursesgazetesi.com'da...

whatsapp-image-2022-05-25-at-16-38-11.jpeg

Seda Ocak kimdir?

1985 Bursa doğumlu olan Seda Ocak, üniversite eğitim hayatını Anaokulu Öğretmenliği ve Spor Bilimleri Bölümünde tamamlamıştır. 100 metre engelli koşucu olarak spor dünyasında büyük bir ünü olan Seda Ocak, 2003 yılında gerçekleştirdiği evliliğin ardından çocuk sahibi olması ile birlikte spor hayatını bitirmiş ve atletizm antrenörü olarak çalışmalarına devam etmiştir. 2014 yılında düzenlenen ekranların sevilen yarışma programı Ninja Warrior Türkiye isimli programa katılan ancak birinci turda elenerek başarısız olan Seda Ocak daha sonra 2019 yılında Survivor Türkiye- Yunanistan yarışmasında boy göstermiştir. Başarılı yarışmacı bu yıl ekranların sevilen ve yayınlandığı her akşam reyting listelerinde en üst sıralarda yer alan Survivor All Star yarışmasında da yarışmış, gönüllüler takımındaki başarılı performansı ile izleyenleri etkilemiştir. Yarışmanın son düzlüğüne kadar sergilediği başarılı performansı ile dikkat çeken Seda Ocak 17 Mayıs 2022 tarihinde düzenlenen ada konseyinde halk oylaması ile adaya veda etmiştir.

whatsapp-image-2022-05-25-at-16-38-12-1.jpeg

Survivor yarışması ile tanınan Seda Ocak'ın özel hayatının yanı sıra boyu, yaşı, kilosu ve Instagram adresi de merak konusu oldu. Pek çok vatandaş ise eski yarışmacı ile ilgili bilgileri arama motorlarında arattı. İşte Survivor Seda ile ilgili bilgiler;

  • Seda Ocak Boyu: 172 cm
  • Seda Ocak Kilosu: 54 kg
  • Seda Ocak Yaşı: 36 yaş
  • Seda Ocak Instagram Adresi: @sedaocakofficial

whatsapp-image-2022-05-25-at-16-38-12.jpeg

Seda Ocak'tan Survivor açıklaması "Mangallar yanıyor"

Survivor All Star'ın başarılı yarışmacısı Sema Ocak'ın Instagram hesabında yaptığı paylaşımda kurduğu "Semalar kaybetti. Benim takımım kazandı. Şimdi öyle mi böyle mi? Açlık yok Survivor'da erzak var ben biliyorum. Arkada mangallar yanıyor" ifadeleri herkesin dikkatini çekti, ancak Seda Ocak'ın bu paylaşımının ardından gülmesi ile olayı tiye aldığı anlaşıldı.