Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı, yarışmadan kazandığı parayı harcadı! Bölükbaşı'nın Survivor kazancını harcadığı yer...

Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı, yarışmadan kazandığı parayı harcadı! Bölükbaşı'nın Survivor kazancını harcadığı yer...

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor, bu sene ki şampiyonu ile kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. 30 Haziran tarihinde final yapmış olmasına rağmen hala gündemde olan fenomen program, bu kez de yeni şampiyonun parasıyla gündemde...

2005 yılından bu yana ekranlarda olan ve 17 yıllık yayın hayatında yalnızca bir yıllık sezon arası veren fenomen yarışma programı Survivor, bu sene 15 Ocak tarihinde yeni sezonu için start verdi. 6 aylık bir serüveni ocak ayında başlatan yarışma programı, eski sezonlara damgalarını vurmuş olan eski yarışmacıları bir araya getirerek All Star konsepti ile tutkunlarının karşısına çıktı.

Aralarında 3 eski şampiyonun da bulunduğu All Star konsepti, yaklaşık 6 ay boyunca TV ekranlarının en çok izlenen programları arasında yer almayı başardı. Kavgalara, unutulmayan performanslara ve şaşkınlık yaratan elemelere şahitlik eden All Star konsepti, 30 Haziran tarihinde düzenlenen final gecesi ile sezonu sonlandırdı.

Tersane İstanbul’da, canlı yayında ekranlara gelen Survivor All Star final bölümü, birçok kişiyi şaşkına çeviren bir şampiyonluk ile gündeme geldi. Eski şampiyonlardan Adem Kılıççı ile son ikiye kalan Nisa Bölükbaşı, All Star sezonunu şampiyon olarak tamamladı.

Yarışmanın finalinin ardından yaklaşık olarak bir ay geçmiş olmasına rağmen Nisa Bölükbaşı’nın şampiyon olmayı hak etmediği söylentileri gündemden düşmedi. Hakkında söylenen sözlere aldırış etmeyen Nisa Bölükbaşı, bugünlerde şampiyonluğun tadını çıkarmaya devam ederken Bölükbaşı’nın Survivor’dan kazandığı paraları nereye harcayacağı merak konusu oldu. Ortaya atılan iddia ise Nisa Bölükbaşı’nın hayranlarını gururlandırdı.

YARIŞMADAN NE KADAR KAZANDIĞI BELLİ OLDU!

6 ay boyunca Survivor yarışmasında kalmayı başaran Nisa Bölükbaşı’nın, yarışmadan ne kadar kazandığı merak konusu oldu. Kulislerden gelen bilgilere göre Bölükbaşı, yarışma sezonundan 600 bin TL, şampiyonluğundan ise 1 milyon TL olmak üzere toplamda 1 milyon 600 bin TL’lik kazanç sağladı.

600 BİN TL’Yİ KENDİSİNE AYIRDI!

nisa.jpg

Nisa Bölükbaşı’nın Survivor kazancının 600 bin TL’sini kendine ayırdığı ve kendi işlerine harcayacağı iddia edildi.

1 MİLYON TL’Yİ BAĞIŞLAYACAK!

Nisa Bölükbaşı’nın Survivor kazancının 1 milyon TL’sini, öksüz ve yetim çocukların eğitimi için bağışlayacağı iddia edildi.