Survivor Ekstra'dan Kovulan Semih Öztürk Zor Durumda Kaldı! Acun'a Yalvardı ama Acun Yardım Eli Uzatacak mı?

Survivor Ekstra'dan Kovulan Semih Öztürk Zor Durumda Kaldı! Acun'a Yalvardı ama Acun Yardım Eli Uzatacak mı?

Survivor Ekstra da sunuculuk yapan ve daha sonrasında işten çıkarılan Semih Öztürk gündeme bomba gibi düştü. Öztürk ile ilgili ortaya atılan iddialar bomba etkisi yaratırken Acun Ilıcalı'nın hamlesi merak edildi. İşte detaylar...

Geçtiğimiz yıllarda Survivor'da uyarışan ve izleyenler tarafından sevilen Semih Öztürk sonrasında Survivor Ekstra'da sunuculuk yapmaya başlamıştı. Survivor Ekstra'da oldukça başarılı bir şekilde sunuculuk hayatına devam eden Semih Öztürk eşi kurretülayn Matur'un attığı twit ile birlikte işten kovulmuştu.

Semih Öztürk'ün Survivor Ekstra masasından kovulmasına neden olan o twit sonrası yaşananlar ise çok daha şoke ediciydi. Şimdilerde herhangi bir yerde çalışıp çalışmadığı bilinmeyen Semih Öztürk Survivor Ekstra'dan bu yana zor durumda kaldığı iddiaları ortaya atıldı.

Eşi Kurretülayn'ın O Paylaşımı Nedeniyle Kovulmuştu!

Acun Ilıcalı'nın oldukça sevdiği ve saygı duyduğu yakınlarından biri olan Alpay Kazan'ın vefatı sonrası sarsıcı olaylar yaşanmaya başlandı. Alpay Kazan'ın kanserle olan mücadelesinin sona ermesinin ardından Kurretülayn Matur'un yaptığı ''affedemiyorum'' şeklindeki twit Semih Öztürk'ün Survivor Ekstra masasından olmasına neden oldu.

Kurretülayn Matur o paylaşımında ''Hayat böyle bir şey işte. Bugün varsın, yarın yoksun. Kimsenin hayatını değiştirecek kadar hakkına girmeden, üzmeden, kırmadan yaşamalı insan. Hayatımdaki herkesi affettim. Bir seni affedemedim. İki dudağımın arasından çıkmıyor ''helal olsun''. Acım, öfkem, kırgınlığım geçmiyor'' şeklindeki paylaşımı Semih Öztürk'ün kovulmasına neden olmuştu.

Semih Öztürk Yardım mı İstedi?

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve şu zamanlarda çalıştığı bilinmeyen Semih Öztürk iddialara göre Acun Ilıcalı'dan yardım istedi. Gündeme bomba gibi düşen iddiaların ardından gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi. Uzun bir aranın ardından Semih Öztürk'ün yeniden Survivor Ekstra masasına dönmesi beklenirken sosyal medyada bu konu çok konuşuldu.

semih-ozturk-neden-kovuldu.jpg

Survivor Ekstra da yorumları ve yarışmacıları değerlendirmeleri ile oldukça beğenilen Semih Öztürk'ün sevenleri sosyal medya paylaşımları ile oldukça özlendiğini dile getirdi. Semih Öztürk'ün Survivor Ekstra'ya geri döneceği iddiaları sonrası pek çok kişi ''Sensiz tadı tuzu yok'' şeklinde yorumda bulundu.

Semih Öztürk Survivor Ekstra'ya Geri mi Dönecek?

Başarılı sunucu Semih Öztürk'ün Survivor Ekstra'ya geri döneceği iddiaları gündeme bomba gibi düşerken Ekstra izleyicilerinin bunu oldukça çok istediği paylaşımları ile açıkça belli oldu. Şimdilerde ne Acun Ilıcalı'dan ne de Semih Öztürk'ten bir açıklama gelmedi.