Sunuculuğu bırakan Alp Kırşan'dan şok açıklama! Survivor'a geri dönecek deniyordu, Alp Kırşan herkesi şaşırttı!

Sunuculuğu bırakan Alp Kırşan'dan şok açıklama! Survivor'a geri dönecek deniyordu, Alp Kırşan herkesi şaşırttı!

Bir dönemin en ünlü sunucularından biri olan Alp Kırşan, Survivor'da sunuculuğu bırakmasının ardından şok bir karar daha aldı. Bu sene Alp Kırşan'ın sunuculuğa geri döneceği sosyal medyada yayılırken, Kırşan'ın aldığı karar herkesi şaşırttı. İşte detaylar

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Yetenek Sizsiniz yarışmasından bu yana Türkiye'nin en bilinen ve en sevilen sunucularından biri haline gelen Alp Kırşan, 2012 yılında Survivor programının başladığı ilk günden itibaren de sunuculuğunu üstlendi. Acun Ilıcalı ile ortak bir şekilde oyun sunan Alp Kırşan, o döneme damga vuran isimlerden biri haline geldi. Türkiye'nin sevdiği isim olarak bilinse de Alp Kırşan ani bir karar ile sunuculuğu bıraktı. Bunun üzerine de yerine Murat Ceylan geldi. Bu sene her ne kadar Murat Ceylan'ın sunuculuğu beğenilse de gözler Alp Kırşan'ı yeniden aradı. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda Alp Kırşan'ın yeniden sunucu olarak geri döneceği iddia edilirken, Alp Kırşan'dan şok bir açıklama geldi.

Alp Kırşan'ın Survivor sunuculuğunu bırakması ile birlikte herkesin şaşırmasının yanı sıra, uzun süredir birlikte olan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan ikilisinin arasında sorunlar olduğu da iddia edilmişti. Bu iddiaların asılsız olduğunu ve yalnızca ailesi ile vakit geçirmek istediğini Alp Kırşan şu sözler ile ifade etmişti; "Türkiye’de, ailemin yanında olmayı seçtim. Acun Ilıcalı da anlayışla karşıladı."

Bu açıklamaların ardından uzun seneler geçmesine rağmen, bu sene "Alp Kırşan sunuculuğa geri döner mi?" sorusu bir anda sosyal medyada yayılmaya başladı. Alp Kırşan'ın sevilen sunuculuğunu özleyen izleyici, onu yeniden ekranlarda görmek istedi. Bunun ardından yakın bir zamanda Alp Kırşan açıklama yaptı.

Ekranlara dönmek gibi bir niyeti olduğundan bahsetmeyen Alp Kırşan, İstanbul'a da dönmeyeceğini açıkladı. Bodrum'da uzun süredir ailesi ile birlikte yaşayan ve çocukları ile ilgilenen sunucu, para ile işi olmadığını ve Bodrum'da kalmayı düşündüğünü dile getirdi. Sunucunun açıklamaları ise şu şekildeydi;

"Bunlar folik asit çocukları... Durmuyorlar, beyin olarak seninle yarışıyorlar. Bu yaş grubu çok zeki ve ailecek çok mağduruz . Buradan sesleniyorum; iki çocuk yapacaksanız ve ikincisi de erkek olacaksa dikkat edin... İstanbul'da yaşasaydım kesin tımarhanelik olurdum. Bodrum'da olduğumuz için çocukların isteklerini daha çabuk yerine getiriyoruz. Benim çocuklar Mustafa Topaloğlu'na pabucu ters giydirir"

"Zenginlik kültürümüz yok. Para ile çok işim yok. Çocuklarım hep aynı ayakkabıyı, aynı tişörtü giyiyor. Yenisini istemezler kolay kolay... Biz öyle büyüdük ve onları da o şekilde yetiştiriyoruz. Çok mutluyum Bodrum'da. Parada gözüm olsa burada değil, İstanbul'da yaşardım"