Sonunda Mutluluğu Bulduğu Sanılan Aslı Enver, Sevgilisi ile Evlilik Yolunda İken Yollarını Ayırdığını Açıkladı!

Sonunda Mutluluğu Bulduğu Sanılan Aslı Enver, Sevgilisi ile Evlilik Yolunda İken Yollarını Ayırdığını Açıkladı!

Ekranların sevilen oyuncularından birisi olan güzel yıldız Aslı Enver, sonu evliliğe gider diye tahmin edilen ilişkisinin bittiğini açıkladı. İşte güzel oyuncunun ilişkisine ve yaptığı ayrılık açıklamasına ilişkin haberin ayrıntıları…

Oynadığı diziler ve yer aldığı reklam filmleri ile ciddi bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran ünlü oyuncu Aslı Enver, bir süredir özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. 2020 yılında hayatımıza dahil olan koronavirüs salgınının başlangıcından bu yana herhangi bir dizide yer almayan ve kariyer planlamasını daha çok dijital platform yayınları ile reklam filmleri üzerine inşa eden oyuncu Aslı Enver, Murat Boz ile bir ayrıl bir barış şeklinde yürüyen ilişkisinden sonra özel hayatına dair herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Özel hayatını ve diğer ikili ilişkilerini kameralardan uzak yaşamayı tercih eden ve daha çok yaptığı işler ile anılmayı tercih eden Aslı Enver, aylar önce dedikoduların gölgesi altın başlamış olduğu ilişkisini saklamış ve iş insanı Önder Öztarhan ile yaşadığı ilişkiyi uzun bir süre sonra magazin mensupları ile paylaşmıştı. Hayran kitlesinin büyük bir sevinç ile karşılamış olduğu yeni ilişkisinin evlilik ile sonlanacağı konusunda iddiaların ortaya atılmasından sonra beklenen olmadı. İkili, şok bir karar ile yollarını ayırdıklarını duyurdu.

aslienverayrilik.jpg

Annesi ile Tanışmıştı!

İş insanı Önder Öztarhan ile ilişkisi esnasında sevgilisinin annesi ile tanışmış olan Aslı Enver, bu tanışmanın gerçekleştiği yemek esnasında objektiflere yakalanmış ve “aileye girdi” yorumlarının yapılmasını sağlamıştı.

“Mutluyum” Diyordu!

Bir süre önce kendisinden 12 yaş büyük olan iş insanı Önder Öztarhan ile bir ilişkiye yelken açan Aslı Enver, geçtiğimiz haftalarda kameralara mutluluk pozları vermiş ve “mutluyum, her şey yolunda” açıklamasında bulunmuştu.

Sonunda Yine Hayal Kırıklığı!

Geçtiğimiz günlerde magazin kameralarına yakalanan ve ilişkisinin bittiğine dair dedikoduların ortaya atılmasından sonra ilk kez açıklama yapan Aslı Enver, iş insanı Önder Öztarhan ile yollarını ayırdıklarını duyurdu. Ünlü oyuncu, ayrılık kararının birbirlerine zaman ayıramadıklarından ötürü alındığını belirtti.