Simge Barankoğlu Gözaltına Alındı! Simge Barankoğlu Kimdir?

Simge Barankoğlu Gözaltına Alındı! Simge Barankoğlu Kimdir?

Sosyal medya gündemi bugün Simge Barankoğlu ismi ile çalkalanıyor. Gözaltına alınan influencer Simge Barankoğlu le ilgili pek çok soru ise internette aratılıyor. Peki; Simge Barankoğlu kimdir? Simge Barankoğlu gözaltına neden alındı?

Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu gözaltına alındığı haberleri ile sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Ünlü fenomen Simge Barankoğlu'nun gözaltına alınması ile sevenleri üzüldü. Ünlü ismi tanımayanlar ise gerek sosyal medya platformlarında gerekse arama motorlarında Simge Barankoğlu ile ilgili aramalar yapmaya başladı. Pek çok vatandaş tarafından yapılan aramalar ülke gündemini bir anda değiştirdi. Peki; Simge Barankoğlu kimdir? Simge Barankoğlu neden gözaltına alındı? Simge Barankoğlu Tiktok hesabı ve daha fazlası haberin devamında, gursesgazetesi.com'da...

Simge Barankoğlu Kimdir? Simge Barankoğlu Kaç Yaşında?

1995 İzmir doğumlu olan Simge Barankoğlu Ödemiş'te dünyaya geldi. Geçtiğimiz yıllarda Intagram'da paylaştığı ve oldukça hızlı bir şekilde yayılan 15 saniyelik "Korktun mu?" videosu ile tanınan Barankoğlu Tiktok'un da gelişi ile üne kavuştu. Simge Barankoğlu, Tiktok ve Instagram'dan tanınan bir isim olmasının yanı sıra sosyal medya hesaplarından verdiği cesur pozları paylaşması ile de tanınıyor. Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu boyu kilosu da oldukça merak ediliyor. Simge Barankoğlu'nun 1.69 cm boyunda ve 55 kilo olduğu biliniyor. Çorumlu Amir, Bülent Mert gibi sosyal medya fenomenleri ile geçmişte çektiği kısa videolar ile üne kavuşması oldukça kolay olan 27 yaşındaki Barankoğlu'nun Instagram ve Tiktok hesaplarının yanı sıra başka pek çok konu da merak ediliyor. Peki; Simge Barankoğlu sosyal medya hesapları nedir?

Simge Barankoğlu Tiktok Hesabı

Paylaştığı videolarla geniş kitlelere ulaşan Barankoğlu'nun Tiktok hesabı, gözaltı haberinden sonra merak konusu oldu. Cesur videolar paylaşan Simge Barankoğlu'nun Tiktok hesabı @simgebarankoglu olarak bulunuyor. Fenomen Barankoğlu'nun yalnızca Tiktok'ta 1.8 Milyon takipçisi bulunuyor.

Simge Barankoğlu Instagram Hesabı

Instagram hesabında düzenli olarak çekiliş paylaşımları yapan, cesur pozlarıyla 1 milyonu aşkın takipçisini etkileyen Simge Barankoğlu, Instagram'da @sbarankoglu1 hesabı ili bulunuyor.

Simge Barankoğlu Neden Gözaltına Alındı?

Sosyal medyada oldukça popüler olan ve "Korktun Mu?" olarak tanınan Simge Barankoğlu'nun bu sabah İzmir'in Ödemiş ilçesinde gözaltına alındığı bilgisi geldi. Geçtiğimiz yılın Aralık ayında da gözaltına alınmış olan Barankoğlu bugün yine aynı sebepten, dolandırıcılık suçundan gözaltına alındı. GBT incelemesi yapılan Simge Barankoğlu'nun hakkında sosyal medya platformları aracılığıyla dolandırıcılık yaptığına dair suçlamalar olduğu bildirildi. Barankoğlu'nun gözaltı sürecinde alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği de gelen bilgiler arasında.