Şeyma Subaşı'ndan Yeni Marka Heyecanı! Paraya Para Demeyecek! Acun Ilıcalı'nın Nafakasına Artık İhtiyacı Yok mu?

Şeyma Subaşı'ndan Yeni Marka Heyecanı! Paraya Para Demeyecek! Acun Ilıcalı'nın Nafakasına Artık İhtiyacı Yok mu?

Magazin dünyasının tartışılmaz en çok konuşan isimleri arasında yer alan Şeyma Subaşı görenlerin ağzının açık kalacağı yeni bir markanın kurulumunu tamamladı. O anlar için kullanıcılar bakın neler söyledi..

Uzun süredir gündemin düşmeyen isimleri arasında yer alan Şeyma Subaşı üstünde çalıştığı You do you isimli markasının kurulum sürecini bugün itibari ile tamamlayarak satışa başladı. Şimdiden markasının pek çok takipçisi bulunan Şeyma Subaşı paraya para demeyecek.

Acun Ilıcalı ile gerçekleştirdiği evliliği sonrası gündemin en çok konuşulan isimleri arasında olmayı başaran Şeyma Subaşı son olarak Mısırlı iş adamı sevgilisi Meedo ile ilişkilerini noktalamıştı. Şeyma Subaşı aşk acısını kariyeri ile atlattı.

Şeyma Subaşı'nın Markası

Şeyma Subaşı'nın yeni markası You Do You'nun kurulum sürecinde eski sevgilisi Mısırlı iş adamı Meedo'nun da katkıları olduğu iddiaları gündeme geldi.

Yeni markasıyla gündeme gelen ve konuşulmaya başlayan Şeyma Subaşı kısa süre önce evlenme kararı aldığı Mısırlı iş adamı Meedo ile yollarını ayırmış ve ikilinin farklı kişilerle aşk dedikoduları çıkmıştı. Aşk dedikoduları sonrası durulan ve herhangi bir açıklamada bulunmayan ikili sonrası Şeyma Subaşı kendisini işine verdi.

Yeni bir giyim markası kuran ve uzun süredir fotoğraf çekimlerinden kareler paylaşan Şeyma Subaşı paraya para demeyecek dedirtirken takipçileri ''belli ki aşk acısını kariyeri ile atlatmış'' dedi.

Şeyma Subaşı İş Kadını Oldu!

Uzun süredir planladığı kadın giyim markasını bugün itibari ile gerçekleştiren Şeyma Subaşı'nın yeni markasını pek çok ünlü isim paylaştı. Şeyma Subaşı'nın yeni marka kurma yolundaki çabasına dostları da karşılıksız kalmayarak reklamlarını yaptı.

Sosyal medyada kurduğu yeni marka ile gündeme gelen Şeyma Subaşı için takipçileri pek çok yorumda bulundu. ''Şeyma bu hırsla Acun'dan zengin olur'' diyen takipçilerine karşı Şeyma Subaşı'nın markası şimdiden pek çok takipçiye ulaştı.