Şeyma Subaşı'ndan Nazar Boncuklu Evlilik Paylaşımı!

Şeyma Subaşı'ndan Nazar Boncuklu Evlilik Paylaşımı!

Ünlü güzel Şeyma Subaşı'nın paylaştığı Instagram hikayesi dikkat çekti. Şeyma Subaşı'nın yaptığı evlilik paylaşımını görenler beğenmeden geçemedi. Şeyma Subaşı'nın Instagram hesabından yaptığı evlilik paylaşımı gursesgazetesi.com'da...

Instagram hesabından sürekli olarak hikaye ve gönderi paylaşımları yapan Şeyma Subaşı'ndan yeni bir paylaşım daha geldi. Ünlü güzel, yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Şeyma Subaşı'nın yaptığı nazar boncuklu evlilik paylaşımı çok kısa sürelerde magazin içerikleri paylaşan büyük kitlelere sahip bazı Instagram hesaplarında paylaşıldı.

whatsapp-image-2022-05-18-at-17-49-27.jpeg

Instagram'da son zamanlarda yaşanan aksaklıklar nedeniyle Şeyma Subaşı'nın profiline erişemeyenler ise ünlü modelin paylaşımını merak ediyor. Şeyma Subaşı'nın yaptığı paylaşım ile ilgili detaylar gursesgazetesi.com'da...

Şeyma Subaşı Instagram Hesabı

Acun Ilıcalı ile olan evliliği ile ismini duyuran Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı ile olan ayrılığı da uzun süre gündemden düşmedi. Acun Ilıcalı ile olan evliliğinin sonlanması ile de gündemde uzun süre kalan ünlü güzel Şeyma Subaşı'nın paylaşımları takipçileri tarafından büyük ölçüde beğeni alırken takipçisi olmayan pek çok kullanıcı da Subaşı'nın fotoğraflarına yorum ve beğeni yapıyor. Ancak hala bazı kullanıcılar, Şeyma Subaşı'nın Instagram adresini bilmiyor. Yerli ve yabancı pek çok kişi ise Şeyma Subaşı'nın paylaşımlarını yaptığı Instagram hesabını araştırıyor. Ünlü güzel Şeyma Subaşı paylaşımlarını @seymasubasi hesabından yapıyor.

whatsapp-image-2022-05-18-at-17-49-26.jpeg

Şeyma Subaşı Kimdir? Şeyma Subaşı Boyu Kaç Cm?

1990 İstanbul doğumlu olan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı tarafından yapımcılığının yürütüldüğü Var Mısın Yok Musun yarışması ile televizyon ekranlarıyla tanıştı. 2008 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan Şeyma Subaşı derece elde edememiştir. Acun Ilıcalı'nın eşi ile boşanmasının ardından Şeyma Subaşı- Acun Ilıcalı çiftinin fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşılmaya başladı. 18 Eylül 2017 yılında Şeyma- Acun çifti Fransa'nın Marsilya şehrinde yalnızca 250 kişinin katıldığı bir törenle dünya evine girdiler. Çift, 26 Kasım 2018 tarihinde boşandı. Şeyma Subaşı'nın boşanmanın ardından artan popülerliği sosyal medya hesabına da yansıdı.

whatsapp-image-2022-05-18-at-17-49-23.jpeg

Ünlü güzelin şu an Instagram'da 3 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. Ünlü güzel Şeyma Subaşı'nın boyu da sıkça arama motorlarında araştırılıyor. Peki Şeyma Subaşı'nın boyu kaç cm? Ünlü güzel; 1.74 cm boyunda ve 50 kilo olup, yengeç burcu.

whatsapp-image-2022-05-18-at-17-49-25.jpeg

Şeyma Subaşı'dan Nazar Boncuklu Evlilik Paylaşımı!

Ünlü güzel, resmi Instagram hesabından yaptığı hikaye paylaşımında "Just Married" ifadesini kullandı. Ünlü güzelin evlenen iki arkadaşını paylaştığı hikaye görenler tarafından beğenildi.

whatsapp-image-2022-05-18-at-17-51-15.jpeg