Şeyma Subaşı'na Baygınlık Geçirten Yeni Aşk Haberi! Mısırlı Eski Sevgilisinin Yeni Aşkı Öyle Biri Çıktı ki; Evlilik Yalan Oldu!

Şeyma Subaşı'na Baygınlık Geçirten Yeni Aşk Haberi! Mısırlı Eski Sevgilisinin Yeni Aşkı Öyle Biri Çıktı ki; Evlilik Yalan Oldu!

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Şeyma Subaşı konuşulmaya devam ediyor. Evlilik yolunda olduğu eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin yeni aşkı ortaya çıktı! ''Şeyma'ya bin basar''...

Gelgitli ilişkileriyle sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı uzun süredir yalnızlığını ve sessizliğini koruyarak yeni çıkaracağı giyim markasına odaklanmış durumda. Son olarak Acun Ilıcalı ile bir evlilik yapan ve bu ilişkiden Melisa adında bir kızı bulunan Şeyma Subaşı aşkı Mısırlı iş adamı Mohammed Alsalloussi'de bulmuş fakat sonrasında ilişki yarılık ile sonuçlanmıştı.

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Şeyma Subaşı konuşulmaya devam ediyor. Evlilik yolunda olduğu eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin yeni aşkı ortaya çıktı! ''Şeyma'ya bin basar''... dedirtti.

Mohammed Alsaloussi'nin Yeni Sevgilisi Belli Oldu!

eden-polani-kimdier.jpg

Bir döneme ilişkileri ile damga vuran Şeyma Subaşı ve Mısırlı sevgilisi evlilik kararı almış fakat bu kararın ardından ilişkilerini noktalamışlardı. İlişkilerini bitiren ikili hakkında dolandırıcılık iddiaları ortaya atılırken Mısırlı iş adamının dolandırıcı olduğu ve görüldüğü kadar zengin olmadığı söylentileri ortaya atılmıştı.

Sonrasında ilişkilerine bir şans daha veren ikiliden dolandırıcılık iddialarının yalan olduğu ortaya çıkmış ve ikili evlenme kararı almıştı. Milyon liralık evlilik teklifi yüzüğü ile de gündeme gelen Şeyma Subaşı ve Mısırlı iş adamı sonrasında ilişkilerini yeniden noktalamıştı.

Şeyma Subaşı ve Mısırlı İş Adamının İlişkisi Neden Bitti?

İlişkilerini ikinci kere bitiren ikiliden Şeyma Subaşı geçtiğimiz aylarda Hakan Sabancı ile görüntülenmiş ve ikilinin ilişkisi olduğu iddiaları gündemde yerini almıştı. Bu konu ile ilgili bir açıklamada bulunmayan ve sonrasında kahvaltı masasında görünen ikilinin ilişkileri olup olmadığı kesin bir şekilde doğrulanmadı.

Hemen sonrasında hayatına devam eden Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi'nin yeni sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Genç manken Eden Polani ilwe birlikte olduğu konuşulan Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi'nin yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. Bu konu ile ilgili bir açıklama yapmayan ve bu günlerde hayatına sakin bir şekilde devam eden Şeyma Subaşı'dan ise henüz bir çıkış gelmedi. Mısırlı iş adamının yeni sevgilisi ise şimdiden oldukça konuşulmaya başlandı.