Şeyma Subaşı Yaptığı Paylaşımla Herkesi Büyüledi! Derin Göğüs Dekolteli Sarı Elbisesiyle ''Acun'un En Güzel Eşi'' Dedirtti!

Şeyma Subaşı Yaptığı Paylaşımla Herkesi Büyüledi! Derin Göğüs Dekolteli Sarı Elbisesiyle ''Acun'un En Güzel Eşi'' Dedirtti!

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Şeyma Subaşı yine görenlerin ağzını açık bırakacak yeni bir paylaşımda bulundu. Dekolteli elbiseleri ile yüreklere indirdi. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı ile ilişkisi sonrası çok konuşulan ve tüm magazin gündeminin yakından tanıdığı bir isim haline gelen Şeyma Subaşı yine çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. Şeyma Subaşı'nın o paylaşımına gelen yorumlar ise görenlerin ağzını açık bıraktı.

Hem özel hayatı hem de sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı şimdilerde yeni bir marka çıkarmaya hazırlanıyor. Spor ürünlerin bulunduğu özellikle tayt ve sporcu atleti gibi kıyafetlerin üretime geçildiği yeni markası için son zamanlarda oldukça sıkı çalışan Şeyma Subaşı bu süreçte takipçilerine kendisini özletmemek için paylaşımlarına da devam etmeyi ihmal etmiyor.

Sarı Elbisesiyle Yıktı Geçti!

Son zamanlarda sık sık Türkiye'de vakit geçiren Şeyma Subaşı Mısırlı iş adamı olan Meedo ile ilişkisini geçtiğimiz günlerde bitirmişti. ikinci ayrılıklarıyla yeniden gündeme gelen Şeyma Subaşı ve Meedo evlilik kararı aldıkları ilişkilerinde yollarını tamamen ayırma kararı almıştı.

Geçtiğimiz günlerde teknesinde manken Eden Polani ile görüntülenen ve ünlü mankenle aşk yaşadığı konuşulan Meedo sonrası Şeyma Subaşı'nın Hakan Sabancı ile görüntülenmesi yollarını tamamen ayırdıklarının da kanıtı olmuş oldu.

''En Güzel Eski Eş''...

Mısırlı iş adamı Meedo ile ayrılan Şeyma Subaşı'nın hayat geri dönüşü ve ayrılık acısını unutması da oldukça hızlı gerçekleşti. Birbirinden güzel paylaşımlarını yapmaya devam eden ve bu süreçte markası ile ilgilenmeyi de ihmal etmeyen Şeyma Subaşı'nın son paylaşımı ''yok artık!'' dedirtti.

Giydiği sarı mini elbisesi ve derin göğüs dekoltesi ile oldukça beğenilen Şeyma Subaşı sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Şeyma Subaşı'nın ses getiren o paylaşımı sonrası takipçileri yorumlara ''Tartışmasız Acun Ilıcalı'nın en güzel eski eşi'' yorumunda bulundu.

Şeyma Subaşı'ndan Cesur Paylaşım!

seyma-subasi-cessur-paylasimlar.png

Cesur paylaşımlarını yapmayı ihmal etmeyen, hem cilt bakı8mı hem de sporunu asla aksatmayan Şeyma Subaşı'nın son zamanlarda ''Youdoyou'' isimli markasıyla oldukça ilgilenmesi de gözlerden kaçmadı. Uzun süredir yapmak istediği gibi kendi markasını kuran Şeyma Subaşı son zamanlarda oldukça sıkı bir şekilde çalışıyor.