Şeyma Subaşı sonunda muradına erdi! 3 gece 3 gün düğün yapacak! Törenlerin yerleri belli oldu!

Şeyma Subaşı sonunda muradına erdi! 3 gece 3 gün düğün yapacak! Törenlerin yerleri belli oldu!

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, düğün hazırlıklarına başladı. Ünlü ismin 3 gece 3 gün düğün yapacağı öğrenildi. İşte Subaşı’nın çok konuşulan özel hayatına ilişkin ayrıntılar…

Medya patronu Acun Ilıcalı’nın henüz kendi kanalına sahip olmadan önce sunuculuğunu üstlenmiş olduğu “Var Mısın Yok Musun?” isimli yarışma programına katılan Şeyma Subaşı, o günden bu yana magazin basını ve sosyal medya kullanıcıları tarafından en çok konuşulan isimlerinden birisi olmaya devam ediyor. Ilıcalı henüz evli iken onun ile ilişki yaşamaya başlayan ve sonrasında da yasak ilişkisini saklamayarak birçok eleştirinin hedefi olan Subaşı, şimdi de yeni sevgilisi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Seneler önce Acun Ilıcalı ile yasak bir ilişki yaşayan ve Ilıcalı boşandıktan sonra ondan evlilik dışı bir çocuk sahibi olan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile eleştiri oklarının kurbanı oldu. Kızları Melisa dünyaya geldikten sonra nikah masasına oturan ve sonunda muradına erdiği düşünülse de kısa süre sonra boşanma kararı alan Subaşı, lüks hayatı ve “Meedo” lakaplı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile inişli çıkışlı bir aşk yaşayarak magazin gündemine damgasını vurdu.

Bir ayağı halen İstanbul’da olan ancak çoğunluk ile Miami’de yaşayan Şeyma Subaşı, bir süre önce Meedo’dan evlilik teklifi almış ve teklifi kabul ettiğini duyurmuştu. Dolu dizgin devam eden aşk bir süre sonra ayrılık ile sonlanmış ve Subaşı farklı isimler ile anılmıştı. Ancak birbirlerinin hasretine dayanamayan çift, geçtiğimiz aylarda tekrar barışma kararı aldı. Öyle ki Meeodo “Melisa” ve “Şeyma” isimlerini vücuduna kazıtarak Subaşı’na olan aşkını resmen ilan etti.

Bir süredir evlenip evlenmeyecekleri merak edilen çift, geçtiğimiz günlerde nikah davetiyelerini paylaştı. Subaşı’nın milyoner sevgilisinden görkemli bir düğün istediği öğrenildi.

3 FARKLI ÜLKEDE DÜĞÜN YAPACAKLAR!

seyma-subasi-sonunda-muradina-erdi-3-gece-3-gun-dugun-yapacak-torenlerin-yerleri-belli-oldu-2.jpg

Çifte yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Mısır, İstanbul ve Miami’de olmak üzere 3 tane düğün yapılacağı öğrenildi. Şeyma Subaşı ve sevgilisi Meedo, iddialara henüz yanıt vermedi.

TARİH BELLİ OLMADI!

Instagram hesabından nikah davetiyesini paylaşan Subaşı’nın tarih açıklaması yapmaması kafaları karıştırdı. Çiftin ne zaman evleneceği, merak konusu oldu.