Şeyma Subaşı Öyle Bir Gönderme Yaptı ki; ''Herkesi Hak Ettiği Yere Koyun!'' Eski Sevgiliye Laf Bombardımanı...

Şeyma Subaşı Öyle Bir Gönderme Yaptı ki; ''Herkesi Hak Ettiği Yere Koyun!'' Eski Sevgiliye Laf Bombardımanı...

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Şeyma Subaşı yine çok konuşulacak bir yazı yayınladı. Sosyal medya paylaşımı gündeme bomba gibi düştü.

Son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Şeyma Subaşı sosyal medya paylaşımları ile konuşulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Mısırlı iş adamı Meedo ile ilişkisini noktalayan Şeyma Subaşı'nın manalı sosyal medya paylaşımı büyük ilgi çekti.

Aun Ilıcalı ile boşanmasının ardından aşkı Mısırlı iş adamı Meedo'da bulan Şeyma Subaşı olayı bir paylaşım yaptı. Düşüncelerini ve hislerini anlatan bir yazıyı kendi dilinde yazan Şeyma Subaşı'nın o paylaşımının Meedo'ya gönderme olduğu iddia edildi.

Şeyma Subaşı'dan Meedo'ya Gönderme!

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Şeyma Subaşı yine çok konuşulacak. Sosyal medya hesabını oldukça sık kullanan ve takipçileri ile iç içe olan Şeyma Subaşı geçtiğimiz akşam yaptığı paylaşımı ile gündem oldu.

Evlilik kararı aldığı Mısırlı iş adamı Meedo ile yeni bir ilişkiye başlayan Şeyma Subaşı ilişkisini noktalamış ve o dönem dolandırıcılık iddialarının da odak noktasında kalmıştı. Dolandırıcılık iddiaları ile gündeme gelen Meedo hakkında ortaya atılan iddiaların yalan olduğu anlaşılmış ve ikili ilişkilerine ikinci bir şans vermişti.

Evlilik hazırlığında olan ikili ilişkilerini yeniden bitirdi. Ayrılık haberini sosyal medya hesabından yapan Şeyma Subaşı'nın göndermeli paylaşımı çok dikkat çekti. Meedo'nun Şeyma Subaşı ile ayrılığından hemen sonra güzel manken Eden Polani ile yeni biğr aşka yelken açtığı öğrenilince Şeyma Subaşı'nın paylaşımının göndermeli olduğu konuşuldu.

Göndermeli Paylaşım Geldi!

Son zamanlarla manken sevgilisi Eden Polani ile tekne tatilinde olan Meedo gündemin en çok konuşulan ismi olmuştu. Evlilik hazırlığındaki ilişkilerini ikinci kere bitiren ikili farklı yollara gitti. Yeni bir ilişkiye hızlı giriş yapan Mısırlı iş adamı çok konuşulurken Şeyma Subaşı'nın paylaşımları çok dikkat çekti.

Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından yayınladığı o yazıda ''İnsanların davranışlarından hayal kırıklığına uğrardım. Beni çok etkiliyordu. Ama öğrendim ki insanların kapasitelerini kabul ettiğinde daha fazlasını beklemiyormuşsun. (İnsanlar beklentilerinize ulaşamadığında hayal kırıklığına uğramayın çünkü ulaşabilecekleri maksimim budur.) Bir bulmaca gibi herkesi yerlerine koyun. Herkes olması gereken yerde'' dedi.

screenshot-9.png