Şeyma Subaşı Öyle Bir Fotoğraf Paylaştı ki; ''Maziyi Unutamadı'' Şeyma'dan Acun'a Duygusal Gönderme! İkili Barışacak mı?

Şeyma Subaşı Öyle Bir Fotoğraf Paylaştı ki; ''Maziyi Unutamadı'' Şeyma'dan Acun'a Duygusal Gönderme! İkili Barışacak mı?

Magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Şeyma Subaşı yaptığı paylaşımla yine çok konuşuldu. İşte o duygusal paylaşım...

Son dönemin adından en çok söz ettiren ismi Şeyma Subaşı yine çok tartışılan bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabını oldukça sık kullanan Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı ile birlikte olduğu dönemden paylaştığı o fotoğraf gündeme bomba gibi düştü.

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı ilişkisi evliliğe dönmüş ve ikili uzun süren ilişkilerinin ardından evlenme kararı almıştı. Evlendikten kısa bir süre sonra boşanan ikiliden Şeyma Subaşı o döneme ait bir paylaşımda bulundu. Sosyal medyada yaptığı o paylaşımla çok konuşuldu.

Şeyma Subaşı'ndan Maziye Yönelik Paylaşım!

Magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Şeyma Subaşı yine çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabını oldukça sık kullanan isimler arasında yer alan Şeyma Subaşı'nın o paylşımını görenler pek çok yorumda bulundu.

Kısa süre önce Mısırlı iş adamı Meedo ile evlilik yolunda giden ilişkilerini noktalayan Şeyma Subaşı şimdilerde yeni kurduğu giyim markası ile ilgileniyor. Yeni markasının çekimlerini duyuran ve modelliğini kendisi üstlenen Şeyma Subaşı oldukça konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

Kızı Melisa ile Eskiye Ait Fotoğrafları Duygulandırdı!

Kızı Melisa Ilıcalı ile Acun Ilıcalı'yla evli olduğu döneme ait paylaşım yapan ve kızının ne kadar büyüdüğünü vurgulayan Şeyma Subaşı'nın o paylaşımı takipçilerinin yorumlarına neden oldu. Pek çok kişi ''Şeyma maziyi özledi'' yorumu yaptı.

Kısa süre önce evlilik kararı alan Şeyma Subaşı Meedo ile olan ilişkisini bitirmiş ve hemen sonrasında ikili farklı isimlerde görülmüştü. Meedo'nun tekne tatilinde ünlü model Eden Polani ile görülmesinin ardından Şeyma Subaşı'nın ismi de Hakan Sabancı ile anılmıştı.

Şimdilerde yeni kurduğu giyim markasıyla ilgilenen Şeyma Subaşı açılışı yaptı. Satışlara başlayan Şeyma Subaşı'nın pek çok farklı girişimi bulunuyor. Her gün takipçileriyle iç içe olmayı seven ve neredeyse tüm anlarını paylaşan Şeyma Subaşı'nın Meedo ile ayrılığından sonra Acun Ilıcalı'yla evli olduğu döneme ait fotoğraflarını paylaşması büyük ilgi çekti.