Şeyma Subaşı Instagram hesabı çalındı mı? "Meedo'dan sonra depresyona girdi"

Şeyma Subaşı Instagram hesabı çalındı mı? "Meedo'dan sonra depresyona girdi"

Sosyal medya platformlarını özellikle de Instagram'ı oldukça aktif bir şekilde kullanan Şeyma Subaşı'nın Instagram hesabı bugün oldukça pasifti. Takipçileri ise hesaba ne olduğunu merak etti. Peki; Şeyma Subaşı'nın hesabına ne oldu?

Sosyal medya platformlarını, özellikle de Instagram'ı oldukça aktif kullanan Şeyma Subaşı bugün Instagram hesabında oldukça pasifti. Ünlü güzelin herhangi bir gönderi ya da hikaye paylaşmamış olması ise takipçilerini meraklandırdı. Şeyma Subaşı'nın bugün hesabını inceleyen vatandaşlar ise karşılaştığı manzaradan sonra gerek sosyal medya platformlarında, gerekse arama motorlarında Şeyma Subaşı'nın Instagram hesabına ne olduğunu araştırmaya başladı. Bazı sayfalar ise ünlü güzelin sosyal medyayı bir süre kullanmayacağını öne sürdü. Peki; Şeyma Subaşı'nın Instagram hesabına ne oldu? Çalındı mı, kapandı mı?

Şeyma Subaşı'nın Instagram hesabına ne oldu, çalındı mı?

Ünlü güzel Şeyma Subaşı'nın Instagram hesabını oldukça aktif kullanması takipçilerinin dikkatini çekiyordu. Subaşı hesabında belirli aralıklarla gönderi paylaşımı yapıyor ve her gün oldukça yüksek sayıda hikaye paylaşımı yapıyordu. Acun Ilıcalı ile olan ilişkisiyle adını duyuran Subaşı'nın Instagram sayfasına bugün giren takipçiler ise ünlü güzelin herhangi bir paylaşım yapmadığını fark etti. Peki; Şeyma Subaşı'nın hesabına ne oldu?

Şeyma Subaşı'nın bugün hiç paylaşım yapmamış olması ile ilgili sosyal medya platformlarında pek çok iddia yer alıyor. Instagram magazin içerikleri paylaşan sosyal medya hesapları ise farklı iddialar öne sürdü. Bazı sayfalar ünlü güzelin herhangi bir paylaşım yapmamasının sebebini hesabının çalınmış olması ile ilişkilendirerek iddialarını sundu. Bazı sayfalar ise hesapta herhangi bir paylaşım yapılmamış olmasını Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi'nin yeni sevgilisi Eden Polani ile ilişkilendirdi.

"Meedo'dan sonra depresyona girdi"

Şeyma Subaşı'nın bugün Instagram hesabını hiç kullanmamış olması üzerine Instagram magazin içerikleri paylaşan bir sayfa "Meedo'dan sonra depresyona girdi" başlığı ile paylaşım yaptı. Paylaşımın ardından vatandaşlar iddiaya ilişkin görüşlerini yorum olarak belirtti. Bugün içerisinde herhangi bir gönderi ya da hikaye paylaşımı yapmamış olan Subaşı'nın ilerleyen günlerde Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanmaya dönmesi bekleniyor. Hesabın çalındığı yönündeki iddialarla ilgili henüz Şeyma Subaşı tarafından farklı bir iletişim kanalı kullanarak açıklama yapılmadı.

Özellikle Meedo'nun ortaya yeni çıkan sevgilisi sonrasında Şeyma Subaşı'ndan misilleme içeren paylaşımlar yapılması takipçiler tarafından bekleniyor.