Şeyma Subaşı Denize Karşı Verdiği Üstsüz Paylaşımı ile Dudak Uçuklattı! Eski Sevgiliyi Çatlatan Paylaşım...

Şeyma Subaşı Denize Karşı Verdiği Üstsüz Paylaşımı ile Dudak Uçuklattı! Eski Sevgiliyi Çatlatan Paylaşım...

Magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Şeyma Subaşı görenlerin ağzını açık bırakan yeni bir paylaşım yaptı. İşte Şeyma Subaşı'nın üstsüz paylaşımı...

Sosyal medya hesabını oldukça sık kullanan Şeyma Subaşı yine dudakları uçuklatan yeni bir paylaşım yaptı. Paylaşımı ile gündemde bomba etkisi yaratmayı başaran Şeyma Subaşı çok konuşuldu. Bu defa üstsüz paylaşım yapan Şeyma Subaşı'na ayrılık yaradı.

Kısa süre önce Mısırlı iş adamı Meedo ile ilişkisini noktalayan Şeyma Subaşı yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ederken bu defa ağızları açık bırakan yeni bir paylaşımda bulundu. Sosyal medyayı oldukça sık kullanan Şeyma Subaşı'nın üstsüz paylaşımı çok konuşuldu.

Şeyma Subaşı'ndan Üstsüz Paylaşım!

Acun Ilıcalı ile ilişkisinden ve boşanmasından bu yana adından sık sık söz ettiren ve gündemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Şeyma Subaşı görenlerin ağzını açık bırakacak yeni bir paylaşımda bulundu.

Acun Ilıcalı ile ayrılığından sonra Mısırlı iş adamı Meedo ile yeni bir aşka yelken açan ve evlilik yolunda ilk adımı atan Şeyma Subaşı geçtiğimiz gündem hiç beklenmeyen ayrılık kararı ile herkesi şaşırtmıştı. Şeyma Subaşı'nın ayrılık sonrası yaptığı üstsüz paylaşım takipçilerine ''ayrılık yaradı'' dedirtti.

Cesur Paylaşımlara Devam Ediyor!

Birbirinden cesur paylaşımları ile her zaman adından söz ettiren Şeyma Subaşı bu defa görenlerin ağzını açık bırakan üstsüz paylaşımı ile çok konuşuldu. Mısırlı iş adamı Meedo ile evlilik hazırlığında olan ve evlilik teklifi yüzüğü ile oldukça konuşulan Şeyma Subaşı ilişkilerini noktalamış ve hemen ardından ise Meedo yeni bir aşka yelken açmıştı.

Son dönemin en çok konuşulan çiftleri arasında yer alan Meedo ve Şeyma Subaşı ayrılık sonrası farklı isimlerle görüntülendi. Mısırlı iş adamı Meedo'nun tekne de manken Eden Polani ile olduğu söylenirken Şeyma Subaşı'nın da Hakan Sabancı ile görüntülenmesi üzerine ikilinin ilişkilerini tamamen bitirme kararı aldığı anlaşılmıştı.

screenshot-001.png

Şimdilerde tatilde olan Şeyma Subaşı masaj yaptırmak için gittiği deniz manzaralı alanda verdiği üstsüz paylaşımı ile çok konuşuldu. Meedo ile ayrılığından sonra oldukça kafa dağıtan ve hem tatiline hem de eğlencesine devam eden Şeyma Subaşı'nın üstsüz paylaşımı çok konuşuldu.