Şeyma Subaşı Aşk Direksiyonunu Şimdi de Başka Yöne Çevirdi; Öyle Bir İsimle Aşk Yaşamaya Başladı ki; Kalpler Havada Uçuştu!

Şeyma Subaşı Aşk Direksiyonunu Şimdi de Başka Yöne Çevirdi; Öyle Bir İsimle Aşk Yaşamaya Başladı ki; Kalpler Havada Uçuştu!

Magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Şeyma Subaşı yine gündeme bomba gibi düştü. Yeni aşk dedikoduları çıkan Şeyma Subaşı hakkında pek çok espri yapıldı. İşte detaylar...

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Şeyma Subaşı'nın o isme yaptığı kalpli yorum gündemde büyük etki yarattı. Hakkında yeniden aşk dedikodularının çıkmasına neden olan o yorum sonrası bakın neler yaşandı.

Sosyal medya hesabını sık kullanan isimler arasında yer alan Şeyma Subaşı gündemde büyük etki yaratan bir aşk dedikodusuna neden oldu. Son zamanlarda çıkardığı yeni markası ile ilgilenen Şeyma Subaşı'nın son yorumu görenleri hem güldürdü hem de ''yeni bir aşk mı geliyor?'' sorusunun sorulmasına neden oldu.

Şeyma Subaşı Yeni Sevgilisi Kim?

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından aşkı Mısırlı iş adamı Meedo'da bulmuştu. İkilinin bir ayrı bir barışık ilişkileri geçtiğimiz hafta yeniden bitti. Evlilik kararı alan ikilinin yeniden ayrılmasının ardından Şeyma Subaşı'nın Formula 1'in dünya şampiyonu Lewis Hamilton'a yaptığı o yorum soru işaretine neden oldu.

Mısırlı iş adamı Meedo ile bir yılı geçkin ilişkilerinin ardından ayrılık yaşayan Şeyma Subaşı yeni bir aşka mı yelken açtı? Kafa karışıklığına neden olan o yorumu ile gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada çok konuşulan o yorumu sonrası yeni sevgilisi olduğu düşünülen Lewis Hamilton pek çok kişi tarafından oldukça merak edildi.

Lewis Hamilton Kimdir?

Son olarak Mısırlı sevgilisi Meedo ile evlilik kararının ardından yollarını tamamen ayıran Şeyma Subaşı'nın ismi Hakan Sabancı ile aşk dedikodularına karışmıştı. Hakan Sabancı ile bir kaç defa görüntülenen Şeyma Subaşı bu konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmazken şimdi de ismi Formula 1 dünya şampiyonu Lewis Hamilton ile anılmaya başlandı.

Formula 1 dünya şampiyonu Lewis Hamilton ile ismi aşk dedikodularına karışan Şeyma Subaşı sosyal medya yorumu ile oldukça dikkat çekti. Sosyal medya hesabından Lewis Hamilton'un gönderisine kalpli yorum bırakan Şeyma Subaşı'nın yeni bir ilişkiye yelken açtığı düşünülse de henüz bununla ilgili bir açıklama Şeyma Subaşı tarafından yapılmadı. Şeyma Subaşı'nın Lewis Hamilton ile adının aşk haberlerine karışmasının ardından pek çok sosyal medya kullanıcısı ''Şeyma direksiyonu Lewis'e çevirmiş'' dedi.