Şevval Şahin'in mini elbisesi sosyal medyayı adeta salladı! Peki; Şevval Şahin kimdir, yaşı, boyu, bacak boyu

Şevval Şahin'in mini elbisesi sosyal medyayı adeta salladı! Peki; Şevval Şahin kimdir, yaşı, boyu, bacak boyu

Ünlü güzel Şevval Şahin mini elbisesi ile sosyal medyayı adeta salladı. Ünlü güzelin Ibiza paylaşımlara beğeni ve yorum yağdı. Pek çok kişi ise Şevval Şahin'in kim olduğunu araştırmaya başladı. Şevval Şahin ile ilgili bilgiler gursesgazetesi.com'da...

Ünlü model Şevval Şahin'in Ibıza tatilinde paylaştığı fotoğraflar kullanıcıların dikkatini çekti. Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla görenleri etkileyen ünlü model Şevval Şahin'in pozları yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Paylaştığı mini elbisesi ve bikinili pozlarıyla oldukça dikkat çeken ünlü model Şevval Şahin'in fotoğrafları beğeni kadar yorum da aldı. Yorumların arasında "Resmen yaktın bizi" ve "Aşk mısın be kadın mahvoldum" gibi yorumlar dikkat çekti. Fotoğrafı pek çok büyük kitle sahibi Instagram magazin hesabı tarafından paylaşılan Şevval Şahin'in kim olduğu ve hakkında pek çok konu ise merak konusu oldu.

whatsapp-image-2022-05-26-at-17-00-50.jpeg

Peki; ünlü model Şevval Şahin kimdir, boyu, kilosu, yaşı ve bacak boyu merak konusu oldu. Ünlü güzel Şevval Şahin'in paylaşımları ve hakkındaki bilgiler haberin devamında gursesgazetesi.com'da...

whatsapp-image-2022-05-26-at-17-00-52.jpeg

Son bir haftadır Ibiza'da tatil yapan ünlü modelin fotoğrafları ise görenleri oldukça etkiledi. 402 bin Instagram takipçisi bulunan ünlü güzelin paylaştığı fotoğraflara çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Ünlü güzelin "Not your baby" açıklaması ile paylaştığı pozları yerli yabancı pek çok kişiden yorum geldi.

Şevval Şahin Kimdir?

1999 İstanbul doğumlu olan Şevval Şahin 6 yaşında Londra'ya gitmiş ve eğitim hayatına Londra'da başlamıştır. Doğu Londra Üniversitesi'nde Moda İşletmesi bölümünde eğitim alan Şevval Şahin 2018 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında ilk 20 finalist arasına katılmış ve yarışmada güzelliği ile birinciliği kazanmıştır. Şevval Şahin'in moda hayatı Miss Turkey güzellik yarışmasından sonra başlamış ve Instagram hesabı çok sayıda kullanıcı tarafından takip edilmeye başlamıştır.

whatsapp-image-2022-05-26-at-17-00-51.jpeg

Son dönemde yaptığı Ibıza paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü modelin bu paylaşımlardan sonra pek çok vatandaş ünlü model Şevval Şahin'in kim olduğunu ve hakkındaki bilgileri öğrenebilmek için arama motorlarında ve sosyal medya platformlarında araştırmalar yaptı.

whatsapp-image-2022-05-26-at-17-00-46.jpeg

Şevval Şahin boyu: 182 cm

Şevval Şahin kilosu: 55 kg

Şevval Şahin bacak boyu: 110 cm

Şevval Şahin Instagram hesabı: ünlü model Instagram'da @sevvsahin adı ile bulunuyor ve 400 binden fazla aktif takipçisi bulunuyor. 900'e yakın paylaşımı bulunan Miss Turkey birincisi Şevval Şahin'in Instagram hesabı yalnızca takipçisi olanlar değil, takipçisi olmayanlar tarafından da oldukça beğeni alıyor.