Serenay Sarıkaya'dan aşk bombası! "Arkadaşız" dedi, partide yakalandı!

Serenay Sarıkaya'dan aşk bombası! "Arkadaşız" dedi, partide yakalandı!

Serenay Sarıkaya uzun süredir yalanladığı aşkı ile Yunanistan'da yakalandı! Beraber tatile çıkan çiftin eğlenceli anları kameralara yansıdı. İşte detaylar...

Uzun süredir birlikte oldukları konuşulan Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen Yunanistan'da tatilde görüntülendi. Aşk hayatı ile sık sık gündeme gelen ikili, bu defa kameralardan kaçamadı. Magazinciler tarafından görüntülenen ikili, daha önce sorulan ilişki sorularına kaçak cevaplar verirken, bu defa kendilerine ele verdiler. Daha önce de sık sık aşk hayatı ile gündeme gelen Serenay Sarıkaya bu defa aşkı buldu mu? İşte detaylar...

ARKADAŞIZ DEMİŞLERDİ!

Geçtiğimiz aylarda Serenay Sarıkaya, Umut Evirgen hakkında yöneltilen sorular hakkında kaçamak cevaplar vermişti. Bu cevapların yanı sıra sürekli olarak arkadaş olduklarını dile getiren ikilinin şimdiye kadar birlikteliklerini kanıtlayacak hamlesi olmadı.

Daha önce de Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun gibi isimler ile sevgili olan Umut Evirgen, bu defa gönlünü Serenay'a kaptırdı. Uzun bir süredir ilişki yaşadıkları düşünülen ikiliden henüz bir hamle gelmezken, bu görüntülerin yayınlanmasının ardından çiftten bir açıklama gelip gelmeyeceği merak edilenler arasındaydı.

Uzun bir süre Cem Yılmaz ile sevgili olan Serenay Sarıkaya da adı başka kişiler ile de anılsa, bunu yalanlamış olsa da Umut Evirgen ile kendini ele verdi. Geçtiğimiz aylarda gizli aşkın bittiği düşünülse de alınan görüntüler sayesinde bunun da gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

İnternet üzerinden en çok merak edilen sorulardan biri de Umut Evirgen'in kim olduğuna dair yöneltilen sorular oldu. Peki Umut Evirgen kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Umut Evirgen Kimdir?

Magazin gündeminde adı sık sık anılan Evirgen, önce Tuba Büyüküstün ardından Melisa Şenolsun, şimdi ise Serenay Sarıkaya ile görüntülendi. Gündeme sık sık gelmesinin ardından ise Umut Evirgen'in kim olduğuna dair merak edilenler de artmaya başladı. Peki Umut Evirgen kimdir?

Film yapımcısı, yönetmeni ve senaristi olan Umut Evirgen, sinema sektörünün bilinen genç ismi haline gelmiştir. Henüz 31 yaşında olan Evirgen eğitimini yurt dışında aldıktan sonra yüksek lisansını ise İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde yapmıştır. Sinema alanında kendini geliştiren Evirgen'in pek çok filmi de mevcuttur. Bunun yanı sıra yeme içme sektöründe de tanınan iyi bir işletmecidir.