Serenay Sarıkaya Bacak Boyuyla Bir Kere Daha Mest Etti! Görenler ''İki İnsan Boyunda'' Dedi! Derin Yırtmaçlı Elbisesiyle Şov...

Serenay Sarıkaya Bacak Boyuyla Bir Kere Daha Mest Etti! Görenler ''İki İnsan Boyunda'' Dedi! Derin Yırtmaçlı Elbisesiyle Şov...

Magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Serenay Sarıkaya geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tüm takipçilerini mest etti. İşte detaylar...

Hem oyunculuk hem de mankenlik kariyerinde oldukça büyük adımlar atan, başarılı isimler arasında yer alan Serenay Sarıkaya tartışmasız ülkenin en başarılı isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Hem yurt içi hem de yurt dışında yaptığı pek çok çalışması ve projesiyle tüm dünya tarafından tanınmaya layık olan Serenay Sarıkaya yine kusursuz fiziği ile büyüledi.

Sosyal medya hesabından yaptığı her paylaşımla güzelliğini bir kere daha kanıtlayan Serenay Sarıkaya yaptığı son paylaşımla resmen dudak uçuklattı. Serenay Sarıkaya'nın yapmış olduğu o paylaşım milyonlarca kişi tarafından beğenildi.

Seranay Sarıkaya Bacak Boyuyla Büyüledi!

Kariyerine Adanalı dizisinde yaptığı oyunculukla başlayan Serenay Sarıkaya resmen dudak uçuklattı. Adanalı dizisi sonrası ününe ün katan hem oyunculuğu hem de fiziğiyle herkesi büyüleyen Serenay Sarıkaya şimdi de derin bacak dekolteli elbisesiyle çok konuşuldu.

screenshot-3-001.png

Geçtiğimiz günlerde galaya katılan ve şıklığı ile herkesi büyülemeyi başara Serenay Sarıkaya o şıklığını sosyal medya hesabından da paylaştı. Adanalı ve Medcezir gibi yıllarca izleyenlerin hafızasından silinemeyen dizilerde yer almış olan Serenay Sarıkaya bacak boyuyla görenleri bir kere daha şaşırttı.

Serenay Sarıkaya Bacak Boyu

Tercih ettiği göğüs kısmı dantel detaylı siyah derin yırtmaçlı elbisesiyle görenlerin ağzını açık bırakan Serenay Sarıkaya'nın sosyal medya takipçileri paylaşımına binlerce yorum bıraktı. Uzun süredir TV ekranlarında olmayan ve son olarak dijital platformda yayınlanan Fİ dizisinde gördüğümüz Serenay Sarıkaya'nın yeni projeleri de oldukça merak edildi.

Hem oyunculuk konusundaki başarısı hem de kusursuz fiziği ile güzelliği gündeme bomba gibi düşerken Serenay Sarıkaya'nın takipçileri ''değerin bilinmiyor. Dünya starı olmalısın'' tarzında yorumlar yaptı.

Özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Serenay Sarıkaya Disney Plus'un düzenlemiş olduğu galada boy gösterirken tercih ettiği elbise pek çok kişi tarafından onay aldı. Verdiği pozlarla bacak boyuna pek çok yorum yapılan Serenay Sarıkaya'nın boyu ve bacak boyu oldukça merak edildi. 1.75 boyunda olaan Serenay Sarıkaya 53 kilo.