Seren Serengil'in Estetik İçin Yaptıracağı Yeni Yöntem Kalbe İndirdi! Yeni Doğan Çocuğun Sünnet Derisini Kullanacak! Daha Neler!

Seren Serengil'in Estetik İçin Yaptıracağı Yeni Yöntem Kalbe İndirdi! Yeni Doğan Çocuğun Sünnet Derisini Kullanacak! Daha Neler!

Magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Seren Serengil'in genç kalma uğruna yaptıracağı estetik yöntemi ağızları açık bıraktı. İşte detaylar...

Yaptığı açıklarla sık sık gündeme gelen magazin dünyasının en çok tartışmaya açık ismi Seren Serengil'in yaptıracağı yeni estetik yöntemi gündem oldu. Sosyal medyada çok konuşulan ve tartışılan o estetik ameliyatı için video çeken Seren Serengil'in yüzüne uygulatacağı yöntem ''yok artık!'' dedirtti.

Söylemezsem Olmaz programıyla gündemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Seren Serengil yine çok tartışılacak bir olaya imza attı. Estetik operasyonlarının oldukça sık uygulandığı ve popüler olduğu bu dönemde Seren Serengil'in genç kalmak uğruna denediği yeni yöntem ağızları açık bırakan türden oldu.

Seren Serengil Sünnet Derisinden Estetik Oldu!

Magazin programlarında yaptığı açıklamaların yanı sıra son dönemlerde sağlık sorunlarıyla da gündeme sık sık gelen Seren Serengil kilo alamaması ve hastanede geçirdiği zorlu günlerden büyük bir üzüntü ile bahsetmişti. Hastalığı git gide daha da ilerleyen ve hastaneden sevdikleri ile sürekli olarak paylaşım yapana Seren Serengil şimdi de estetik operasyonu ile adından söz ettirdi.

Hem Gülşen hem de diğer pek çok sanatçı ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündemin en çok konuşulan isimleri arasında olan Seren Serengil yeni bir estetik operasyon geçireceğini duyurdu. Sosyal medya hesabından takipçilerine seslenen Seren Serengil'in geçireceği yeni estetik operasyonu ağızları açık bıraktı.

Seren Serengil'den Akıl Almaz Estetik Operasyonu!

Sosyal medya hesabını oldukça sık kullanan ve hem sağlık durumundan hem de diğer pek çok şeyden takipçilerini sürekli olarak haberdar eden Seren Serengil yine çok konuşulacak bir olayla gündeme geldi. Seren Serengil'in estetik yaptıracağını duyurduğu o videoda estetik yöntemi duyanların şaşkınlığına neden oldu.

Yeni doğan bir bebeğin sünnet derisinden yüzüne kök hücre yaptıracağını söyleyen Seren Serengil takipçilerine bir video ile seslendi. Seren Serengil çektiği videoda ''Dün Emsal'e geldim. Güzellik merkezi katı açmış ayrıca en üst katta. Yeni bir işlem yapılacak yani yeni doğmuş bir bebeğin sünnet derisinden ama daha ne kadar genç olacağız biz ya'' sözleri gündeme damga vurdu.