Seren Serengil Cinsellikle İlgili Öyle Bir İtirafta Bulundu ki; ''Sevgilimle...'' Cesur İtiraflar Peş Peşe Geldi!

Seren Serengil Cinsellikle İlgili Öyle Bir İtirafta Bulundu ki; ''Sevgilimle...'' Cesur İtiraflar Peş Peşe Geldi!

Magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Seren Serengil herkesi şaşkına çeviren bir itirafta bulundu. Sevgilisi ve cinsel hayatıyla ilgili sözleri şoka soktu. İşte detaylar...

Söylemezsem Olmaz magazin programının sunucusu olan Seren Serengil sosyal medya gündemine sık sık gelen isimler arasında yer alıyor. Seren Serengil'in yapmış olduğu açıklama bu defa izleyenleri çok şaşırttı. Daha önce de gündeme damga vuran sözleriyle sık sık eleştirilen Seren Serengil bu defa ağızları açık bıraktı.

Söylemezsem Olmaz programında Hakan Ural ile sunuculuk yapan ve uzun yıllardan bu yana magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Seren Serengil geçtiğimiz dönemde yakalandığı hastalıkla sevenlerini üzmüştü. Git gide daha da zayıflayan ve tedavi sürecinden sık sık bahseden Seren Serengil son açıklamasıyla gündeme damga vurdu.

Seren Serengil'den Cinsel Açıklama Geldi!

Daha önce şarkıcı Gülşen'in sahne kıyafetleriyle ilgili olarak eleştiri ve açıklamada bulunan, bu eleştirileriyle sık sık gündeme gelen Seren Serengil uzun soluklu bir tedaviye başlamıştı. Geçirdiği mide küçültme operasyonu sonrası zayıflamasını bir türlü durduramayan, git gide daha da zayıflayan Seren Serengil'in son görüntüsü tüm sevenlerini korkutmuştu.

Hemen sonrasında tedavi için ameliyata hazırlanmış ve hastaneden tüm takipçilerine, sevenlerine seslenmişti. Başarılı bir ameliyat sonrası şimdilerde tedavi sürecine hala daha devam eden ve yavaş yavaş toparlayan Seren Serengil bu defa özel hayatıyla ilgili konuştu.

Seren Serengil Sevgilisiyle Cinsel Hayatını Açıkladı!

Kendi özel hayatıyla ilgili olarak çok da sık konuşmayan Seren Serengil'in cesur açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Pek çok kişi tarafından hayretle izlenen o anlar da Seren Serengil Youtube programından seslendi.

Bir Youtube programına katılan ve burada kendi hayatıyla ilgili özel soruları yanıtlayan Seren Serengil cinsel hayatıyla ilgili olarak bağlılığın devam ettiğini fakat sevgilisiyle herhangi bir cinsel birlikteliğin olmadığını söyledi. Bu sözleriyle gündeme bomba gibi düşen Seren Serengil hakkında takipçileri pek çok yorumda bulundu.

Binlerce takipçisi bulunan Seren Serengil'in sevgilisiyle bağlılığını koruduğu halde bir cinsel birlikteliklerinin olmamasının nedeni ''sağlık mı yoksa tercih mi'' sorularını da beraberinde getirdi.