Seda Sayan'ın Tüm Estetik Operasyonlarının Toplam Fiyatı Dudak Uçuklattı! ''Her Şehirden Bir Ev Alınır'' Dedirtti!

Seda Sayan'ın Tüm Estetik Operasyonlarının Toplam Fiyatı Dudak Uçuklattı! ''Her Şehirden Bir Ev Alınır'' Dedirtti!

Son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Seda Sayan geçirdiği estetik operasyonların toplam fiyatı ile gündeme geldi. Duyunca kulaklarınıza ve gözlerinize inanamayacağınız estetik ücreti ağızları açık bıraktı.

Son zamanların en çok adından söz ettiren isimleri arasında yer alan Seda Sayan yine oldukça konuşulacak bir konu ile gündeme geldi. Seda Sayan'ın estetik operasyonlarının toplam maliyetini duyanlar inanamadı. Seda Sayan kaç estetik yaptırdı? Seda Sayan estetiğe ne kadar para harcadı?

Kendisinden yaşça küçük sevgilisi ile kısa bir süre önce evlenen Seda Sayan çok konuşulmuştu. Seda Sayan'ın estetik operasyonlarının toplam maliyeti dudk uçuklatırken sosyal medyada çok konuşulacak konular arasına girdi.

Estetikleri Gündem Oldu!

Şimdiye kadar pek çok estetik operasyon geçiren Seda Sayan geçtiğimiz günlerde evlenmişti. Kendisinden yaşça küçük olan Çağlar Ökten ile dünya evine giren Seda Sayan'ın düğününe oğlunun katılmaması çok dikkat çekmişti.

Sabah programı sunduğu Çağlar Ökten ile geçtiğimiz günlerde evlenen ve hemen sonrasında yurt dışında tatile çıkan ikili gündemin oldukça konuşulan isimleri arasında yer aldı. Evliliği sonrası şimdi de yaptırdığı estetiklerle gündeme gelen Seda Sayan'ın estetiğe harcamış olduğu toplam maliyet ağızları açık bıraktı.

Seda Sayan Kaç Kere Estetik Oldu?

Seda Sayan'ın şimdiye dek geçirdiği estetik operasyonlarına 2 milyon TL. harcadığı iddiaları gündeme bomba gibi düşerken pek çok sosyal medya kullanıcısı ''kaç estetik ameliyatı oldu?'' sorusunu yöneltti. Şimdiye dek geçirdiği estetik operasyonlar oldukça merak edilen Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile evlenmesiyle de oldukça konuşulmuştu.

Seda Sayan Hangi Estetikleri Geçirdi?

seda-sayabn-estetiksiz-hali.jpg

Üç kere göğüs ameliyatına girdiği bilinen Seda Sayan hemen sonrasında kaşlarını gerdirmiş ve gıdısını aldırmıştı. Cildine doku takviyesi yaptıran Seda Sayan geçtiğimiz günlerde yaptırdığı Fransız askısıyla da gündem olmuştu. Deeplift yöntemi ile yüzünü ve gıdısını gerdiren Seda Sayan'ın aynı zamanda burnunu yaptırdığı da söylenenler arasında. Dişlerini iki defa yaptıran seda Sayan'ın şimdiye dek estetiğe harcamış olduğu fiyat 2 milyon TL olurken takipçileri ''resmen her şehirden ev alınırdı'' yanıtını verdi.